1230 00 Zwart Gesloten Schoenklompen PU SB Uniseks 41

sinds 28-7-2019 4:37:55

  • Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto 1230 00 zwart gesloten schoenklompen pu sb uniseks 41 tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 84,68
Locatie : Middelburg  (Zeeland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

✔Uniseks ✔Beveiligde werkklompen ✔Stalen neus ✔100% waterdicht ✔Antizwik nokjes
Gevavi Next 1230 00 Zwart Gesloten Schoenklompen PU SB Uniseks
Unieke, lederen veiligheidsklomp voorzien van stalen neus met overneus. Met aangespoten PU loop- zool. Nietjes onzichtbaar en goede antislip. Voorzien van antizwik nokjes voor nog meer stabiliteit tijdens het gebruik. Vuillossend en 100% WATERDICHT . Stalen neus. 

Over Gevavi:
Gevavi is een Nederlands schoenenmerk dat al meer dan 75 jaar werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzame, veilige schoenen. Goede werkschoenen moeten ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel kunt bewegen, of het nu gaat om gebruik in professionele situaties of privé, Gevavi heeft voor elke situatie een oplossing. 4Work is een merk van Gevavi Nederland.
Gevavi Safety – Caterpillar – Dunlop – Muck Boot – Magnum.
Meest verkocht bij Werkschoenenland >> TOP 50 
Kijk hier >> voor Onderhoudsmiddelen. Bestel schoenklompen eenvoudig bij Werkschoenenland.nl
[[--SPLIT--]]
Onderhoud van werkschoenen en wandelschoenen
 
 
Goede wandelschoenen of werkschoenen zijn niet goedkoop, dus wees er zuinig op. Het onderhoud is niet moeilijk, maar vraagt wel wat tijd en aandacht.
Wandelschoenen kunnen, afhankelijk van het gebruik, jaren meegaan. Het leer heeft dan absoluut onderhoud nodig! Daarnaast vind je in wandelschoenen heel veel technische materialen zoals bijvoorbeeld Gore-Tex. Dit soort technische materialen functioneren het beste als de schoen goed wordt onderhouden. Een natte schoen ademt 40% minder dan een droge schoen. Het is dus zaak dat je bovenwerk zo goed mogelijk impregneert om een zo groot mogelijk ademend vermogen te laten behouden.
Kleine stofdeeltjes en vuil kunnen binnendringen in de vezels van het leer en scheurtjes veroorzaken. Ook kan vuil de groei van micro organisme stimuleren waardoor het leer kan gaan rotten en kan vuil een negatieve invloed op het ademend vermogen hebben.
Daarom is het van belang al het vuil aan de buitenzijde van de schoen te verwijderen. Maak je wandelschoenen altijd schoon na een lange wandeling. Na enkele dagtochten, na een meerdaagse tocht of wanneer de schoenen echt vuil zijn geworden hebben ze een uitgebreidere onderhoudsbeurt nodig zoals we hier beschrijven. Ook als je de schoenen niet gebruikt is het goed om ze enkele keren per jaar te controleren en indien nodig het leer te verzorgen.
1. VETERS EN INLEGZOOLTJES
Haal om te beginnen de veters uit je wandelschoenen. Bij het schoonmaken blijft vaak vuil onder de veters en rond de haakjes zitten en je kunt de tong onvoldoende naar buiten vouwen om hem goed te behandelen. Ook de inlegzooltjes gaan er natuurlijk uit zodat het zooltje en het binnenwerk beter kunnen drogen. Ook tijdens een meerdaagse tocht is het een goede gewoonte om ’s avonds de binnenzooltjes uit je schoenen te halen om te drogen. Je houdt dan langer droge en dus comfortabele schoenen.
2. SCHOONMAKEN
Handwarm water en een borstel, meer heb je niet nodig om de buitenkant van je schoen te ontdoen van modder en vuil. Vooral in naden, knikpunten van het leer en rond de haakjes hoopt vuil zich op. Ook de profielzool en de rubberstootrand borstel je schoon.
3. DE BINNENKANT  
De textielvoering aan de binnenkant van je schoen kun je schoonmaken met lauw water met een beetje groene zeep. Dit vermindert de karakteristieke voetenlucht van
Kenmerken: Kopen in Middelburg


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22893433 Meld aan Aanbodpagina