20 watt LED TL groeilamp 120cm 230V ROOD - BLAUW POWERLED


  • Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras Grote foto 20 watt led tl groeilamp 120cm 230v rood blauw powerled tuin en terras overige tuin en terras
€ 48,40
Locatie Wijhe  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

LED groeilamp tbv TL armatuur high power groeilamp ROOD / BLAUW, 120cm, 230V met geïsoleerde LED driver. Plaatsing in TL armatuur.
Verbruik 20 watt.

BLAUW 460/470NM en ROOD 660NM  LED licht.
Bij de rode lampen gaan de planten zeer sterk stretchen. En bij de blauwe lamp ziet u dat de planten eerder uitbossen in de breedte. Dit komt omdat planten die veel rood licht krijgen denken dat ze in de schaduw staan en naar de zon moeten toegroeien om te overleven. (stretchen) Terwijl planten die blootgesteld worden aan hoge dosissen blauw licht denken dat ze in de volle zon staan en zich voornamelijk gaan focussen op uitbossen om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen, en zich ook wapenen tegen deze hoogenergetische stralen door een sterke celstructuur. In de praktijk betekent dit dat de planten in de breedte gaan groeien eerder dan stretchen naar het licht toe en sterkere wanden gaan hebben.

LED groeilampen  staan garant voor een lange levensduur en het spectrum is door intensieve onderzoeken optimaal afgestemd op de behoefte van planten. De LED groeilampen zijn met name geschikt voor meerlagenteelt en ten opzichte van traditionele TL groeilampen leveren zij een besparing van meer dan 60% op in de energierekening. Een zeer groot voordeel van LED groeilampen is dat zij weinig warmte uitstralen. 
​Dit zorgt ervoor dat zij dicht op de planten kunnen worden geplaatst voor optimale belichting van uw planten.
Vocare-ledlight power groeilampen zijn geschikt voor het opkweken van sla, tomaten, aardbeien perkplanten etc. 
LED groeilampen = LED Greenpower

Vocare Ledlight groothandel in LED verlichting voor verlichten van sporthal, sportveld, bedrijfshal, parkeerterrein en openbare LED verlichting zoals LED straatverlichting LED parkverlichting en grote terreinen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Vocare
 ● SKU (eigen artikel code): VOCARE20groei-rood-blauw
Kenmerken: Kopen in Wijhe

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 18558199

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.