3/2 NO G1/2'' Messing 230VAC Magneetventiel 0131 51556


sinds 6-3-2023 03:01:58


prijs: € 514,31
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Bürkert direct opererend 3/2-weg magneetventiel met G1/2 binnendraad en 230V AC (wisselstroom) spoel. Het ventiel heeft een messing behuizing met NBR afdichtmateriaal en een doorlaat van 15 mm. De circuit functie van het magneetventiel is normaal open, dat wil zeggen dat het ventiel sluit bij spanning. Geschikt voor systemen met een drukverschil van 0-0.5 bar en een maximale temperatuur van 90°C. De klep heeft een Kv-waarde van 4 m3/u, wat neerkomt op een debiet van 66.67 l/min bij een verschildruk van 1 bar (voor water). Dit model is media gescheiden en mag daarom voor licht verontreinigde en aggressieve media gebruikt worden. De messing behuizing is duurzaam, geschikt voor neutrale media en bestand tegen veel chemicaliën. De NBR (nitrilrubber) afdichting is geschikt voor water, lucht, alcohol en is redelijk bestand tegen olie en benzine. NBR is ongeschikt voor oxiderende media. Raadpleeg onze chemische bestendigheidstabel om te controleren of behuizing en afdichtingen compatibel zijn met het medium. De handmatige bediening kan worden gebruikt voor het testen van de klep. Het ventiel heeft een IP65 beschermingsgraad mits correct aangesloten.
Belangrijkste voordelen

 ● Kan gebruikt worden met licht verontreinigde of agressieve media dankzij het mediumgescheiden ontwerp
 ● Standaard uitgerust met een manuele bedieningsknop wat testen vergemakkelijkt. Bovendien kan het ventiel bediend worden tijdens stroomuitval
 ● Goede omgevingsbescherming dankzij de IP65 beschermingsgraad
 ● Bürkert ontwerp: bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid
0131 serie
De Bürkert 0131-klep is een direct werkende tuimelklep met PVC, messing of PVDF behuizing. De klep is leverbaar in groottes tot DN 25 en werkt met drukken van 0 tot maximaal 3 bar afhankelijk van de uitvoering. Dankzij de diafragma-scheiding tussen actuator en vloeistof, kunnen agressieve media zoals zuren en alkalische oplossingen veilig gebruikt worden. Alle DC-varianten zijn energie-efficiënt wat leidt tot een langere levensduur. De klep heeft een trillingsvrij spoelsysteem, een elektrisch positieterugkoppelingssysteem om de status van de klep te bepalen en heeft een robuuste handmatige bediending die kan worden gebruikt voor inbedrijfstelling en testen.

Let op: dit product wordt op bestelling gemaakt en kan daarom helaas niet worden geretourneerd.




SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0704129477001
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Burkert


Kenmerken: Kopen in EINDHOVEN



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 27197312 Meld aan Aanbodpagina