BARBECUE / TUINHAARD BETON €289, -


Grote foto barbecue tuinhaard beton 289 tuin en terras barbecues en vuurkorven
€ 289
Locatie Ambachtsweg 8, 7641 aa wierden  (Overijssel)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

BARBECUE €289,00.

Barbecue beton nr.5 incl. in hoogte verstelbaar RVS grillrooster 55x35cm, speciaal biogrillrooster vangt vet op en voorkomt aanbranden van vlees en daarmee besmetting met kankerverwekkende PAK (zie ook wikipedia). Geen quartzcoating nodig! Hoogte:200cm, breedte:120cm, diepte:65cm, gewicht: 430kgs.

Intergard barbecues zijn gefabriceerd met milieuvriendelijke grondstoffen en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Functionaliteit en zekerheid staan centraal waardoor deze barbecue tevens weers- en vorstbestendig is en met behulp van de aanwezige gebruikershandleiding in korte tijd eenvoudig op te bouwen. Zolang de voorraad strekt!


Bedrijfsinformatie
Intergard Import Export B.V. is importeur en exporteur van en tevens groothandel in tuinartikelen (tuinschermen, tuinbeslag, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, bevestigings-materialen, barbecues, speeltoestellen, sierbestrating, ijzerwaren en tuinhout. De vermelde prijzen zijn richtprijzen excl. btw en transportkosten, prijswijzigingen voorbehouden!

Specialisaties
Intergard B.V. is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin. Dit initiatief wordt aanbevolen door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, dr. Jacqueline Cramer.

Adresgegevens:

INTERGARD B.V.
Ambachtsweg 8
7641 AA Wierden
tel. 0546-579030
fax. 0546-579130
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Ambachtsweg 8, 7641 AA WierdenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 1763467

Meer Barbecues en Vuurkorven

Meer Barbecues en Vuurkorven aangeboden in deze subrubriek.