Bio Nova Grond Supermix 1L


sinds 9-10-2020 4:02:38

  • Grote foto bio nova grond supermix 1l tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto bio nova grond supermix 1l tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto bio nova grond supermix 1l tuin en terras overige tuin en terras Grote foto bio nova grond supermix 1l tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 14,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Grond-SuperMix
Soil-Supermix is ​​een één component minerale meststof op basis Hydro-Supermix speciaal aangepast voor diegenen met grond. Voedingsstoffen groei en bloei, en A / B zijn gecombineerd tot één product, wat zeer gemakkelijk maakt het kweken.
Deze meststof bestaat uit:
Macro-elementen zoals NO 3 , NH 4 , NH 2 , SO 4 , P, K, Ca.
Mg en Si.
Micro-elementen zoals Fe, Mn, Zn, B.
Cu en Mo.
Organische componenten.
Alle bovengenoemde elementen 100% zuiver en een organische oorsprong. Daarom is deze meststof héél gemakkelijk opneembaar en een lage EC volstaan. Bovendien is de organische componenten voor een goede buffer.Soil SuperMix zorgt voor een uitgebreid bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei. Breng een supplement van PK 13-14 als Superbloeier tijdens de bloeiperiode. Ondanks de toepassing van chelaten (gecheleerde sporenelementen) waardoor deze meststof vrijwel pH-onafhankelijk is, kan het nodig zijn de pH. Met fosforzuur om de pH omlaag te stellen. Gebruik kaliumhydroxideoplossing om de pH bijgesteld worden. In dit geval moet u 4 gram kalium per liter grond per 0,5 pH.
Aangezien GROND Supermix gedeeltelijk organisch is, kan deze meststof niet via druppelaars gegeven worden (organische stoffen bevatten veel grove deeltjes).
Daarom is de kunstmestHydro SuperMix wordt als een druppelsysteem om hetzelfde resultaat te bereiken. Deze mineralen zijn zuiver en niet de druppelaar niet verstoppen.

Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!
 
Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten
Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bio Nova
 ● Type: Plantenvoeding
 ● Import prijs: € 14,95


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23902760 Meld aan Aanbodpagina