BLACK DOG PHYTOMAX-2 400


  • Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto black dog phytomax 2 400 tuin en terras overige tuin en terras
€ 1518,99
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Black Dog Phytomax-2 LED kweeklampen zijn zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer betrouwbaar Full-spectrum. De Phytomax kweeklampen zijn verbeterd om nog betere resultaten te kunnen bieden. De be

Black Dog Phytomax-2 400
Black Dog Phytomax-2 LED kweeklampen zijn zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer betrouwbaar Full-spectrum. De Phytomax kweeklampen zijn verbeterd om nog betere resultaten te kunnen bieden. De behuizing van de Phytomax is ontwikkeld om het licht beter te verspreiden, zo krijgt ieder hoekje in uw kweekruimte een maximale belichting! Tevens zijn de kweeklampen geoptimaliseerd voor een betere afvoer van warmte. De kweeklampen van Black Dog zijn voorzien van de meest moderne Led-technologie wat zorgt voor een uniek lichtspectrum. Black Dog kweeklampen vallen onder de allerhoogste kwaliteitslampen.
Black Dog Phytomax-2 400 Productspecificaties
De Black Dog Phytomax-2 400 verbuikt slechts van 410 watt en vervangt een traditionele HPS kweeklamp met een vermogen van minimaal 600 watt. De Black Dog Phytomax-2 400 heeft een vermogen om een oppervlakte van 130x130 centimeter te belichten. De Phytomax-2 400 weegt slechts 11kg en heeft een afmeting van 40 x 40 x 12 cm. De LED kweeklampen van Black Dog Phytomax kunnen 50.000 branduren draaien zonder kwaliteit te verliezen.
Unieke Footprint Black Dog Phytomax-2 400
De kracht van de Phytomax led kweeklampen staan bekend om de grootste footprint ( reikwijdte) . Het licht wordt zeer gelijkmatig verspreid waardoor ieder hoekje in uw kweekruimte optimaal wordt belicht. Veel merken binnen de LED kweeklampen markt beweren dezelfde kwaliteit te bieden als de kweeklampen van Black Dog, echter is het onmogelijk om met een minimaal budget voor materiaal de kwaliteit van de Black Dog Phytomax kweeklampen te evenaren. Tevens zijn de kweeklampen van black Dog Phytomax zo ontwikkeld dat de kans op verbanding van uw planten minimaal is. Maximale lichtoutput zonder de nadelige risico’s die HPS kweeklampen met zich meebrengen! Het koelsysteem van de Phytomax LED kweeklampen is buitengewoon stil. De kweeklampen zijn voorzien van high-end ultra stille ventilatoren. In combinatie met grote koelplaten zorgt dit voor een optimale verwerking van de warme lucht. Uw kweekruimte wordt dus niet overbodig warm. Zo kunt u uw kweekruimte gemakkelijker onder controle houden.


Productspecificaties Black Dog Phytomax-2 400 :

- Werkelijk verbruik: 410 Watt
- Vergelijkbaar met: 600 Watt HPS
- Aanbevolen hoogte Groeifase: minimaal 74 cm boven de top van de plant
- Aanbevolen hoogte Bloeifase: minimaal 51 cm boven de top van de plant
- Reikwijdte Groeifase: 160 x 160cm (bij bovenstaande hoogte)
- Reikwijdte Bloeifase: 130 x 130 cm (bij bovenstaande hoogte)
- Branduren: +50.000
- Gewicht: 11.0 kilogram
- Afmetingen: 40 x 40 x 12 cm


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7106611495501
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Black Dog LED
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451735

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.