Atami Bloombastic  325ml


sinds 9-11-2021 03:03:42

  • Grote foto atami bloombastic 325ml tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto atami bloombastic 325ml tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto atami bloombastic 325ml tuin en terras overige tuin en terras Grote foto atami bloombastic 325ml tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 38,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Atami is het meest innovatief biologisch technologisch ingenieursbureau van de hobbymarkt wereldwijd. Meer dan een decennia lang is zij pionier op de additieven- en supplementenmarkt. Miljoenen planten werden al getrakteerd op de hoogwaardige cocktails uit de diverse Atami laboratoria in verschillende continenten.

Sinds enige tijd stijgt de vraag naar plantencocktails die zowel Biomineralen als Bio-stimulatoren bevatten die de bloei- en rijpfase stimuleren. Atami is er wederom in geslaagd te voldoen aan deze vraag van de markt.

Met trots presenteert Atami haar nieuwe aanwinst: BLOOMBASTIC®.

Dit fantastische product voor bloeiende planten bevat zowel Biomineralen als Biostimulatoren. Atami staat naast het gebruik van grondstoffen met een hoge kwaliteit, ook bekend om haar scherpe prijzen.

BLOOMBASTIC® bevat, in vergelijk met andere vloei-bare cocktails, minimaal 50% meer fosfor en kalium en bevat geen ballaststoffen zoals natrium en chloor. De Biostimulatoren zijn afkomstig van een nieuwe ge-neratie Atami-supplementen die zich al langer dan een decennia hebben bewezen. Want zeg nou zelf: ‘Atami weet als geen ander uw gewas positief te stimuleren’.

Bij gebruik van BLOOMBASTIC®, in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase en afrijp fase, ondergaat uw plant het volgende:


 ● Explosie van suiker- en bloemproductie
 ● Optimalisering van chlorofylmoleculen
 ● Enzymmatige processen op verscheidende fronten
 ● Massale harskristallen productie
 ● Enorme toename in eindgewicht
 ● Bescherming tegen stressfactoren
 ● Versterking van het afweersysteem
 ● Stimulatie van hardere celstructuren

 BLOOMBASTIC® is een hoogwaardige cocktail van Bio-mineralen en Bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). BLOOMBASTIC® verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee het gewicht en de geur. Door een explosie aan suiker- en bloemproductie zorgt BLOOMBASTIC® voor dikke compacte zoetgeurende bloemen.

In vergelijk met andere vloeibare producten bevat BLOOMBASTIC® ruim 50% meer Bio-mineralen (Fosfor en Kalium) waarbij absoluut geen ballaststoffen zijn gebruikt (Natrium en Chloor). Tevens heeft BLOOMBASTIC® een enzymmatige werking op verscheidene fronten en werkt daarom stressvoorkomend en herstellend.

Dosering en toepassing:

Gebruik de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase en afrijpfase 0.5 tot 1.0 ml BLOOMBASTIC® in combinatie met basisvoeding, ongeacht welk merk, op 1L gietwater. BLOOMBASTIC® is te gebruiken op elk kweekmedium (aarde, hydro en cocos) en is geschikt voor alle watergeefsystemen.

Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling:

Potassium Phosphate, Potassium Hydroxide, Phosphoric Acid, Iron EDTA, Phosphorus Pentaoxide, Clay mineral.


Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!
 
Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam

Openingstijden:
m
Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23902633 Meld aan Aanbodpagina