BUDMASTER HC-9


  • Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hc 9 tuin en terras overige tuin en terras
€ 1560
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Budmaster LED kweeklampen zijn ontwikkeld in Engeland en staan bekend als zeer krachtige LED kweeklampen. De uitstraling van Budmaster is High-end en de gebruikte materialen zijn van dé beste kwalitei

BUDMASTER HC-9 
Budmaster LED kweeklampen zijn ontwikkeld in Engeland en staan bekend als zeer krachtige LED kweeklampen. De uitstraling van Budmaster is High-end en de gebruikte materialen zijn van dé beste kwaliteit. De LEDS die Budmaster gebruikt zijn de Osram leds, deze staan bekend als een van de krachtigste leds van het moment. Ook zijn de onderdelen van alle Budmaster LED kweeklampen vervangbaar. Zo hoeft u wanneer de kweeklamp een tijd draait maar een aantal onderdelen te vervangen om de lamp nog langer te kunnen gebruiken. Uniek is dat Budmaster LED kweeklampen tot wel 250% meer PAR vermogen hebben als traditionele HPS kweeklampen. 
  Budmaster HC Serie LED kweeklampen
Budmaster LED kweeklampen staan bekend om de krachtige lichtoutput. De nieuwe HC serie, voorheen de COB serie van Budmaster zijn verbeterd om nog betere resultaten te kunnen bieden. De HC serie van Budmaster is voorzien van een beter lichtspectrum door middel van kleine COB leds. De borden van de Budmaster LED kweeklampen zijn voorzien van 12 kleine Osram COB leds die drie verschillende kleurtemperaturen uitstralen. De voordelen hiervan zijn: Een veel betere tthermisch beheer door een nieuwe montagetechniek die thermische pieken minimaliseert. Door de nieuwe lichtspectrum leds kunt u uitgaan van een betere kwaliteit licht. De licht die de Budmaster LED kweeklamp produceert komt steeds dichter bij de kwaliteit licht die ze zon produceert. Door de COB leds produceert de Budmaster LED kweeklamp een efficiënter licht zonder meer stroom te verbruiken. Door de kwaliteit materiaal van de Budmaster LED kweeklampen kunt u uitgaan van een langere levensduur als voorheen. 
Productspecificaties
De Budmaster HC-9 LED kweeklamp heeft een verbruik van 450w en kan een oppervlakte belichten van 120x120 cm. De Budmaster HC-9 weegt 9kg en een afmeting van 49 x 49 x 8cm. Vanwege de zeer goede kwaliteit onderdelen geeft Budmaster een garantie van 3 jaar, echter kunnen de LED kweeklampen van Budmaster 100.000 uren draaien zonder kwaliteit te verliezen. De Budmaster HC LED kweeklampen worden op vol vermogen 20/23C wat ervoor zorgt dat uw kweekruimte niet overbodig warm wordt.

 


 ●  LED's:  Citiled Horticultural COB
 ●   Dekking:  120 x 120cm
 ●  P PF (Total): 594 µmol
 ●  Verbruik:  450w
 ●  Input Voltage:  100 - 240v
 ●  Frequency:  50 - 60 hz
 ●  Voltage:  70v
 ●  Amps:  1.80 Amps
 ●  Afmeting:  49 x 49 x 6cm
 ●  Gewicht : 9kg
 ●  Temp .: 20-23C
 ●  Garantie : 3 jaar---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604186125
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Budmaster
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451669

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.