BUDMASTER HPS-8


  • Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hps 8 tuin en terras overige tuin en terras
€ 1295
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Budmaster HPS serie is een zeer krachtige LED kweeklamp. De Budmaster HPS serie bestaat uit vijf full spectrum LED kweeklampen. Voor kleinschalige en grootschalige kwekers. De letters HPS staan voo

BUDMASTER II HPS-8 SERIE 
De Budmaster HPS serie is een zeer krachtige LED kweeklamp. De Budmaster HPS serie bestaat uit vijf full spectrum LED kweeklampen. Voor kleinschalige en grootschalige kwekers. De letters HPS staan voor high pressure sunlight. Het gaat dus niet om HPS kweek lampen (High Pressure Sodium), echter produceert de Budmaster HPS serie wel dezelfde lichtspectrums. De HPS serie is speciaal ontwikkeld voor kwekers die willen kweken met het licht wat een traditionele HPS lamp produceert. De HPS serie van Budmaster combineert alle voordelen van beide soorten kweekverlichting. LED kweeklicht met een penetratie van een HPS kweeklamp. De Budmaster HPS Serie is een full spectrum kweeklamp, welk geschikt is voor de gehele plantencyclus.
Budmaster HPS-8 Specificaties
De HPS-8 Serie van Budmaster vebruiken op maximaal vermogen slechts 320watt aan stroom. In vergelijking met HPS kweeklampen is dit aanzienlijk minder. De lichtoutput van de GOD kweeklampen is 250% meer als die van HPS kweeklampen. De Budmaster HPS-8 heeft een vermogen om een oppervlakte van 160 x 80 cm te belichten. De Budmaster HPS-8 weegt 8kg en de afmetingen zijn 32x 63 x 8 cm. Budmaster geeft op alle LED kweeklampen 3 jaar garantie. Echter kunnen de LED kweeklampen van Budmaster 100.000 branduren draaien zonder kwaliteit te verliezen.
Kwaliteit LEDs Budmaster
Door de betere leds die Budmaster gebruikt om haar lampen te produceren kunt u uitgaan van een PAR-output van 200 tot 300% bij hetzelfde stroomverbruik als LEDs van de eerdere LED kweeklampen van Budmaster. De levensduur bedraagt 100.000 branduren zonder kwaliteit te verliezen en Budmaster geeft een garantie van 3 jaar.Productspecificaties:
LED's:  152 x Osram SSL80 Horticultural Family
Dekking:  160 x 80cm
PPF (Total): 384µmol
Verbruik:  320w
Input Voltage:  100 - 240v
Frequency:  50 - 60 hz
Voltage:  70v
Amps:  1,44 Amps
Afmeting:  ​32 x 63 x 6cm
Gewicht : 8kg
Lens : 90° Precision Lens
Garantie : 3 jaar 


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604185180
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Budmaster
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451689

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.