BUDMASTER HPS-9


  • Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster hps 9 tuin en terras overige tuin en terras
€ 1485
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Budmaster HPS serie is een zeer krachtige LED kweeklamp. De Budmaster HPS serie bestaat uit vijf full spectrum LED kweeklampen. Voor kleinschalige en grootschalige kwekers. De letters HPS staan voo

Budmaster HPS-9
De Budmaster HPS serie is een zeer krachtige LED kweeklamp. De Budmaster HPS serie bestaat uit vijf full spectrum LED kweeklampen. Voor kleinschalige en grootschalige kwekers. De letters HPS staan voor high pressure sunlight. Het gaat dus niet om HPS kweek lampen (High Pressure Sodium), echter produceert de Budmaster HPS serie wel dezelfde lichtspectrums. De HPS serie is speciaal ontwikkeld voor kwekers die willen kweken met het licht wat een traditionele HPS lamp produceert. De HPS serie van Budmaster combineert alle voordelen van beide soorten kweekverlichting. LED kweeklicht met een penetratie van een HPS kweeklamp. De Budmaster HPS Serie is een full spectrum kweeklamp, welk geschikt is voor de gehele plantencyclus.
Specificaties van de Budmaster HPS-9 
De HPS-9 Serie van Budmaster vebruiken op maximaal vermogen slechts 360watt aan stroom. In vergelijking met HPS kweeklampen is dit aanzienlijk minder. De lichtoutput van de GOD kweeklampen is 250% meer als die van HPS kweeklampen. De Budmaster HPS-9 heeft een vermogen om een oppervlakte van 120 x120 cm te belichten. De Budmaster HPS-9 weegt 9kg en de afmetingen zijn 48 x 49x 8 cm. Budmaster geeft op alle LED kweeklampen 3 jaar garantie. Echter kunnen de LED kweeklampen van Budmaster 100.000 branduren draaien zonder kwaliteit te verliezen.
Kwaliteit Budmaster
Door de betere leds die Budmaster gebruikt om haar lampen te produceren kunt u uitgaan van een PAR-output van 200 tot 300% bij hetzelfde stroomverbruik als LEDs van de eerdere LED kweeklampen van Budmaster. De levensduur bedraagt 100.000 branduren zonder kwaliteit te verliezen en Budmaster geeft een garantie van 3 jaar.
Productspecificaties:
LED's:  ​171 x Osram SSL80
Dekking:  120 x 120cm
PPF (Total): 432µmol
Verbruik:  360w
Input Voltage:  100 - 240v
Frequency:  50 - 60 hz
Voltage:  70v
Amps:  1,62 Amps
Afmeting:  ​48 x 49 x 6cm
Gewicht : 9kg
Lens : 90° Precision Lens
Garantie : 3 jaar 


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604185173
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Budmaster
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451667

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.