Budmaster II GOD-2


  • Grote foto budmaster ii god 2 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto budmaster ii god 2 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto budmaster ii god 2 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto budmaster ii god 2 tuin en terras overige tuin en terras
€ 495
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 80 x 40 cm met slechts 97W verbruik

Budmaster II God-2 led kweeklamp
De Budmaster GOD-2 led kweeklamp is de meest krachtige Full-cylce kweeklamp binnen de Budmaster series. Het PAR vermogen van de Budmaster God-2 is zeer krachtig en efficiënt. De led kweeklampen van Budmaster zijn voorzien van Osram Deluxe Gold Diodes. Osram staat bekend om het leveren van de beste kwaliteit Leds, die zorgen dan ook voor een PAR vermogen van 250% meer als de traditionele HPS kweeklampen. De leds van het Duitse bedrijf Osram zijn zeer energiezuinig en hebben een minimale levensduur van 100.000 branduren zonder kwaliteit te verliezen!
Verbruik Budmaster GOD-2 
De Budmaster GOD-2 vebruikt op maximaal vermogen slechts 97 watt en kan een oppervlak van 40 x 80 centimeter belichten. In vergelijking met HPS kweeklampen is dit aanzienlijk zuiniger. De lichtoutput van de Budmaster God-2 kweeklampen is 250% meer als die van vergelijkbare HPS kweeklampen. De Budmaster GOD-2 weegt slechts 2kg en de afmetingen zijn 19 x 32 x 6 cm. Budmaster geeft op alle LED kweeklampen 3 jaar garantie. Echter kunnen de LED kweeklampen van Budmaster 100.000 branduren draaien zonder lichtintensiteit te verliezen.
Budmaster God-2: Krachtig kweeklicht
Budmaster LED kweeklampen zijn zeer krachtig qua output. De Budmaster kweeklampen zijn voorzien van 2 standen, een stand voor de groeifase van uw gewas , en een stand voor de bloeifase van uw gewas. Wanneer de LED kweeklamp op de groeifase staat verbruikt de LED kweeklamp slechts de helft van de Leds. Dit is meer dan voldoende lichtkracht om uw planten van een goede groeifase te voorzien. Hiermee bespaard u redelijk wat overbodige stroomkosten. Het is aan te raden om tijdens de groeifase de LED kweeklamp iets hoger te hangen, zodat de planten voldoende licht krijgen en niet beschadigen door een te sterke lichtkracht. Tijdens de bloeifase kunt u de LED kweeklampen van Budmaster een stuk lager hangen. Wanneer uw planten zich in de groeifase bevinden kunt u de kweeklamp op volledig vermogen laten draaien wat zorgt voor een extreem hoog rendement. Naast de kwaliteit van de lichtkracht zijn de Budmaster LED kweeklampen uniek omdat de led clusters modulair vervangbaar zijn. Dit biedt u de mogelijkheid om uw kweeklampen beetje bij beetje te upgraden. Zo kunt u uitbreiden naar een sterkere versie van uw LED kweeklamp. Wanneer er een storting in een van de clusters optreed kunt u dit eenvoudig verhelpen door een aantal onderdelen te vervangen. Dit is zeer eenvoudig en vereist geen kennis omtrent elektronica.
Garantie Budmaster God-2
Alle LED kweeklampen van Budmaster worden geproduceerd in Engeland. De kwaliteit onderdelen die worden gebruikt zijn alleen dé beste materialen. LED kweeklampen van Budmaster gaan zeer lang mee, verliezen binnen 100.000 branduren geen lichtkracht en alle LED kweeklampen van Budmaster hebben 3 jaar garantie.
Specificaties Budmaster God-2:
- Werkelijk verbruik: 97 Watt
- Aanbevolen hoogte: 60 centimeter boven het gewas
- Reikwijdte: 40 x 80 cm 
- Branduren: +100.000
- Gewicht: 3 kilogram
- Afmetingen: 19 x 32 x 6 cm
- Garantie: 3 jaar


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604186194
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Budmaster
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451688

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.