CB61131 Purofort Wit Werklaarzen S4 Uniseks 44

sinds 27-7-2019 5:50:17

  • Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto cb61131 purofort wit werklaarzen s4 uniseks 44 tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 78,63
Locatie : Middelburg  (Zeeland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

✔Uniseks ✔S4 veiligheidsnorm ✔Zool van HydroGrip.
Dunlop CB61131 Purofort Wit Werklaarzen S4 Uniseks
De zool van de HydroGrip is speciaal ontworpen voor de hoogste slipweerstand op natte en verontreinigde vloeren. Waardoor de laarzen voldoen aan de specifieke behoeften van de voedingsindustrie.
✔Uniseks
✔S4 veiligheidsnorm
✔Zool van HydroGrip.
Veiligheidsnormering:
Werkschoenen worden algemeen gebruikt in bedrijfstakken waar het werk risico's voor de voeten met zich meebrengt. In de industrie worden vaak veiligheidsschoenen gedragen, in de bouw zijn deze schoenen verplicht. Ook koks, slagers en bakkers dragen vaak veiligheidsschoenen. In Europa wordt de EN ISO 20345:2011 (CE EN-345) norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Die classificeert 5 niveaus van bescherming:
SB:  Veiligheidsneus 200 Joule.
S1:  Als SB met antistatisch eigenschappen en neemt energie op in de hiel. 
S2:  Als S1 met verhoogde waterafstotendheid/resistentie.
S3:  Als S2 met een onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel.
S4:  Als S1 maar dan gemaakt van kunststoffen en helemaal waterdicht. 
S5:  Als S4 met een onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel.

Over Dunlop:
Tegen het einde van de 19e eeuw bracht John Boyd Dunlop zijn eerste innovatie op de markt in de vorm van de rubberen fietsband en werd het Engelse merk 'Dunlop' geregistreerd. In de daaropvolgende eeuw heeft het merk Dunlop zich in verschillende markten keer op keer bewezen als vooruitstrevend en een pionier in innovatie. In de laarzenindustrie toonde Dunlop zich een pionier door halverwege de vorige eeuw rubber te vervangen door PVC. In de jaren 1980 was het Dunlop® Protective Footwear (na de fusie met Hevea bv) die als eerste laarzen op de markt bracht, gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige materiaal polyurethaan (PU). Regenlaarzen zijn bij Dunlop al meer dan 100 jaar in ontwikkeling en daarom is het merk de beste fabrikant op laarzengebied.
Gevavi Safety – Caterpillar – Dunlop – Muck Boot – Magnum.
Meest verkocht bij Werkschoenenland >> TOP 50 
Kijk hier >> voor Onderhoudsmiddelen. Bestel Werklaarzen eenvoudig bij Werkschoenenland.nl
[[--SPLIT--]]
Onderhoud van werkschoenen en wandelschoenen
 
 
Goede wandelschoenen of werkschoenen zijn niet goedkoop, dus wees er zuinig op. Het onderhoud is niet moeilijk, maar vraagt wel wat tijd en aandacht.
Wandelschoenen kunnen, afhankelijk van het gebruik, jaren meegaan. Het leer heeft dan absoluut onderhoud nodig! Daarnaast vind je in wandelschoenen heel veel technische materialen zoals bijvoorbeeld Gore-Tex. Dit soort technische materialen functioneren het beste als de schoen goed wordt onderhouden. Een natte schoen ademt 40% minder dan een droge schoen. Het is dus zaak dat je bovenwerk zo goed mogelijk impregneert om een zo groot mogelijk ademend vermogen te laten behouden.
Kleine stofdeeltjes en vuil kunnen binnendringen in de vezels van het leer en scheurtjes veroorzaken. Ook kan vuil de groei van micro organisme stimuleren waardoor het leer kan gaan rotten en kan vuil een negatieve invloed op het ademend vermogen hebben.
Daarom is het van belang al het vuil aan de buitenzijde van de schoen te verwijderen. Maak je wandelschoenen altijd schoon na een lange wandeling. Na enkele dagtochten, na een meerdaagse to
Kenmerken: Kopen in Middelburg


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22890362 Meld aan Aanbodpagina