(Davey) Spa-Power SP750 PCB


Grote foto davey spa power sp750 pcb tuin en terras zwembaden toebehoren
€ 379,99
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

WELKOM BIJ SPA CITROEN

De meest moderne showroom in Antwerpen.
Graag willen wij u verwelkomen in onze nieuwe showroom in Kontich nabij Antwerpen. Na Nederland zijn wij nu ook een winkelformule in België aan het uitvouwen. Spa Citroen is een showroom met de grootste collectie Spa’s,  Zwemspa’s en Sauna’s en onderhoudsproducten onder een dak. Bij ons ziet u niet alleen de spa’s op een leuke eigentijdse manier opgesteld staan, maar deze zijn ook gevuld met schoon kristalzuiver verwarmd water. U kunt er dus inspringen om de ultieme spa ervaring of zwemspa-ervaring op te doen. Zo kunt u zelf testen welke spa bij u past. Kom dus gewoon eens langs voor een cappuccino en wij laten u graag zien wat alle mogelijkheden en opties zijn. Wij leveren de prachtigste baden, met diverse jets, turbines, ledverlichting, wifi en geluid tegen een zeer scherpe prijs, natuurlijk met garantie en geïnstalleerd door onze vakmensen.

We hebben momenteel voornamelijk Balboa Printed Circuit Boards op voorraad, maar we kunnen op verzoek andere merken Hot Tub PCB’s binnenhalen.

Printplaten mogen alleen worden gebruikt met de applicatie waarvoor ze zijn bedoeld. Dit gezegd hebbende, zijn we in staat om een ​​breed scala aan generieke PCB’s te leveren voor de meeste Balboa-toepassingen. Meestal kunt u, als u ons het artikelnummer van de Raad en het serienummer kunt verstrekken, meestal de juiste Hot Tub-onderdelen identificeren die u nodig hebt.

Hot Tub Circuit Boards zijn in veel opzichten veelzijdig, omdat je vaak handmatig dingen kunt selecteren zoals: hoeveel pompen, circulatiemodi, ventilatorsnelheden en verlichtingsarrangementen bijvoorbeeld. Je zou deze gerelateerde informatie in de daadwerkelijke productbeschrijvingen kunnen vinden.

Davey / Spa Power PCBs Type of product: Spa Power PCB
Make and model: Spa Power SP750
Power: Volts:  230vac
Hz:  50
KW:
Specification: Pump 1:  Single or dual speed pump circulation pump if required.  
Pump 2:  Single Speed (Only If Pump 1 Is Single Speed With Circ)
Air Blower:  Single Or Variable Speed
Heater:  x 1 (1.5KW)
Ozone:  x 1
Light:  x1, 12 volt
Additional Notes: Please note we cannot except wrongly ordered returns that have been fitted

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 1853
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22169122

Meer Zwembaden | Toebehoren

Meer Zwembaden | Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.