Decorwas (Antiekwas) 370 ML


sinds 12-4-2023 10:46:30


prijs: € 9,78
Locatie : Nuenen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


INDIEN DE KLEUR ER NIET BIJ STAAT IS DEZE UITVERKOCHT.

EEN ALTERNATIEF IS DE QUICK WAX of de protec wax ( ZIE GERELATEERDE PRODUCTEN BENEDEN IN DIT BLAD )
decorwas Deze is ook wel bekend onder de naam Antiek Terpentijnwas en Boenwas – de was waarmee u uw meubels en vloeren kunt onderhouden. Die nog steeds zoals het oud recept vervaardigt is en ook meegegaan naar de milieueisen.
De was samengesteld uit diverse wassoorten (zoals bijenwas en zuivere terpentijn). reinigt, beschermt en conserveert houten oppervlakken die zijn afgewerkt met was of lak. Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes.

Decorwas bevat een 60 jaar oude, bewezen succesvolle, receptuur. Het samenspel van natuurlijk harde wassoorten zorgt voor een unieke uitstraling in glans, structuur en kleurbeleving. In transparant en verschillende kleuren om meubels, vloeren en gekrijtverfde oppervlakken mee te behandelen.
Na het aanbrengen en drogen en uitpoetsen vormt de was een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit type was wordt ook op hardstenen ondergronden gebruikt om een diepere glans op de stenen ondergrond te creëren .(Antiekwas)
decorwas


Kenmerken: Kopen in NuenenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 31029334 Meld aan Aanbodpagina