Finesse Zwart Hoge Veiligheidsschoenen S3 Dames 40


sinds 27-7-2019 5:48:00

  • Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto finesse zwart hoge veiligheidsschoenen s3 dames 40 tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 90,73
Locatie : Middelburg  (Zeeland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

✔Dames ✔S3 veiligheidsnorm ✔Composiet neus ✔Kevlar tussenzool ✔60 minuten waterdicht
Planet Europe Finesse Zwart Hoge Veiligheidsschoenen S3 Dames
Dameswerkschoenen met composiet neus en kevlar tussenzool. Licht van gewicht. S3 normering dus overal inzetbaar. Met vrolijk contrasterend stiksel. EN ISO 20345:2011
✔Dames
✔S3 veiligheidsnorm
✔Composiet neus
✔Kevlar tussenzool
✔60 minuten waterdicht
Veiligheidsnormering:
Werkschoenen worden algemeen gebruikt in bedrijfstakken waar het werk risico's voor de voeten met zich meebrengt. In de industrie worden vaak veiligheidsschoenen gedragen, in de bouw zijn deze schoenen verplicht. Ook koks, slagers en bakkers dragen vaak veiligheidsschoenen. In Europa wordt de EN ISO 20345:2011 (CE EN-345) norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Die classificeert 5 niveaus van bescherming:
SB:  Veiligheidsneus 200 Joule.
S1:  Als SB met antistatisch eigenschappen en neemt energie op in de hiel. 
S2:  Als S1 met verhoogde waterafstotendheid/resistentie.
S3:  Als S2 met een onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel.
S4:  Als S1 maar dan gemaakt van kunststoffen en helemaal waterdicht. 
S5:  Als S4 met een onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel.
 

Over Planet Europe:
Gevavi Schoeisel bv uit Zwolle (Nederland) en Planet Europe NV uit Laakdal (België) zijn gefuseerd. Deze nieuwe combinatie zorgt voor een versterking op zowel de business to business markt als op de retailmarkt. Planet Europe NV heeft jarenlange ervaring als fabrikant van veiligheidsschoeisel en wordt tevens beschouwd als specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Planet Europe nv is al meer dan 40 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsschoenen. Dankzij een belangrijke uitbreiding van het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen staat Planet Europe in voor uw veiligheid van kop tot teen.
Gevavi Safety – Caterpillar – Dunlop – Muck Boot – Magnum.
Meest verkocht bij Werkschoenenland >> TOP 50 
Kijk hier >> voor Onderhoudsmiddelen. Bestel Veiligheidsschoenen eenvoudig bij Werkschoenenland.nl
[[--SPLIT--]]
Onderhoud van werkschoenen en wandelschoenen
 
 
Goede wandelschoenen of werkschoenen zijn niet goedkoop, dus wees er zuinig op. Het onderhoud is niet moeilijk, maar vraagt wel wat tijd en aandacht.
Wandelschoenen kunnen, afhankelijk van het gebruik, jaren meegaan. Het leer heeft dan absoluut onderhoud nodig! Daarnaast vind je in wandelschoenen heel veel technische materialen zoals bijvoorbeeld Gore-Tex. Dit soort technische materialen functioneren het beste als de schoen goed wordt onderhouden. Een natte schoen ademt 40% minder dan een droge schoen. Het is dus zaak dat je bovenwerk zo goed mogelijk impregneert om een zo groot mogelijk ademend vermogen te laten behouden.
Kleine stofdeeltjes en vuil kunnen binnendringen in de vezels van het leer en scheurtjes veroorzaken. Ook kan vuil de groei van micro organisme stimuleren waardoor het leer kan gaan rotten en kan vuil een negatieve invloed op het ademend vermogen hebben.
Daarom is het van belang al het vuil aan de buitenzijde van de schoen te verwijderen. Maak je wandelschoenen altijd schoon na een lange wandeling. Na enkele dagtochten, na een meerdaagse tocht of wanneer de schoenen echt vuil zijn geworden hebben ze een uitgebreidere onderho
Kenmerken: Kopen in MiddelburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22889635 Meld aan Aanbodpagina