FLUENCE SPYDR 2X


sinds 13-7-2020 4:18:46

  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras Grote foto fluence spydr 2x tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 1149
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 345W verbruik.
FLUENCE SPYDR 2X Led Kweeklamp
De SPYDR 2x van Fluence Bioengeneering is de nieuwste ontwikkeling en de opvolger van de SPYDRx. De led kweeklamp is ideaal voor bepaalde kweeksituaties. Het uiterlijk van de nieuwe SPYDR 2x is hetzelfde als de vorige variant en maakt daarmee geen verschil. De voornaamste ontwikkeling zit hem in de lichtintensiteit en efficiëntie qua stroomverbruik. De Fluence SPYDR 2x is krachtig genoeg om een kweekoppervlakte van 120 x 120 centimeter te belichten met slechts 345 watt stroomverbruik. De lamp kunt u laag boven de planten hangen waardoor maximale benutting van de lichtintensiteit is gegarandeerd. De SPYDR 2x vervangt een traditionele HPS kweeklamp van 600 watt.
Lichtspectrum Fluence SPYDR 2x
De nieuwste Fluence SPYDR 2x is uitgerust met een zeer compleet lichtspectrum en levert een PFF van 860 µmol/s. De SPYDR 2x is uitgerust met het door Fluence zélf ontwikkelde Physiospec indoor spectrum. Dit spectrum is specifiek bedoelt voor het belichten van indoorteelt en kan ze volledige levenscyclus van de plant voorzien van het juiste kweeklicht. Het spectrum is geschikt voor zaailingen, stekken, klonen, groeien en bloeien. Dat de Fluence led kweeklampen zeer zuinig zijn is een feit. Door de nieuwe ontwikkelingen is de lichtintensiteit in verhouding met het energieverbruik nog gunstiger en duurzamer. Extra duurzaam kweken? Door de Fluence dimmer te bestellen kunt u de lamp geheel naar eigen wens dimmen om zo nóg meer stroomverbruik te kunnen besparen.
Maximale lichtspreiding met Fluence
Doordat de Fluence led kweeklampen zijn uitgerust met meerdere led balken kunt u de lamp 15 tot 30 centimeter boven de plant hangen. Hierdoor wordt het licht gelijkmatig over het kweekoppervlak verdeeld en straalt de lamp diep door de bladeren heen. De Fluence lampen zijn een van de weinige lampen die geen ventilatoren hebben, hierdoor is de lamp fluisterstil die probleemloos vele jaren meegaat. Ook voor projecten die gebruik maken van kweektafels, kweekbakken of vertical farming is de Fluence SPYDR 2x de meest ideale lamp die er momenteel te verkrijgen valt.

---------
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 6013846469423
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: fluence


Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23457635 Meld aan Aanbodpagina