Goedkoop kunstgras kopen bij Koopjekunstgras


Grote foto goedkoop kunstgras kopen bij koopjekunstgras tuin en terras kunstgras
Locatie Zwolle  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingBij Koopjekunstgras koop je hoge kwaliteit kunstgras wat bijna niet van echt gras is te onderscheiden. Er is keuze uit een strakke grasmat, speelgras voor intensief gebruik of sportgras voor bijvoorbeeld hockey. Bij ons is de kwaliteit hoog en krijgt u goede service. Je hebt bijvoorbeeld ook keuze uit een grasmat met 1 kleur garen, maar dit kan oplopen tot wel 4 kleuren garen voor het meest realistische uiterlijk. Wij geven je tips voor het aanleggen van het kunstgras, of leggen het kunstgras voor je en bezorgen de bestelling binnen 5 werkdagen bij jou thuis.

Natuurlijk is de prijs van kunstgras op het eerste oog duurder dan het aanleggen van een natuurlijk gazon. Maar doordat je een natuurlijk gazon veel moet verzorgen haal je al snel het profijt van kunstgras uit de prijs. De grasmatten zijn beschikbaar in afmetingen van 200 of 400 meter. Met de rekenhulp op onze site kun je snel berekenen welke afmeting er nodig is voor jouw tuin of balkon. Op die manier koop je altijd de juiste hoeveelheid kunstgras. Je krijgt ook minimaal 5 jaar garantie op de grasmat.

Wil je het gras eerst ervaren? Geef dan bij ons je gewenste grassoorten aan en wij verzenden staaltjes kunstgras zodat je een goede keuze kunt maken uit de verschillende grassoorten. Of kom naar onze showtuin in Genemuiden, hier kun je alle grassoorten bekijken en ervaren. Als je naar onze showtuin komt kun je ook direct het gewenste gras meenemen. 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Oppervlakte: 20 m² of meer
 ● Type: Kunstgras

ADVERTEERDER:
Naam: Seeds
Kenmerken: Kopen in ZWOLLE

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15807713

Meer Kunstgras

Meer Kunstgras aangeboden in deze subrubriek.