Elektromagnetische luchtpomp vijver 52195


  • Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren
Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto elektromagnetische luchtpomp vijver 52195 tuin en terras vijvers en toebehoren
€ 359
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


• Stroomsnelheid: 280 l / min
• voor aquarium / vijver
• Laag geluidsniveau
• Efficiënt
• multispeed-besturing

Als u een goede verzorging van de vissen en planten in uw tuinvijver of aquarium wilt, moet u zorgen voor een goede ventilatie. Het zet het water in beweging, verrijkt het met zuurstof en bevordert de ontwikkeling van nuttige bacteriën. Dit belangrijke proces kan echter vertragen, vooral bij warme temperaturen. De stijgende temperaturen in vijvers of aquariums kunnen zuurstofgebrek veroorzaken. Als gevolg daarvan raakt het waterecosysteem uit balans en beginnen de vissen te lijden aan zuurstofgebrek dat hun gezondheid kan bedreigen. Wat meer is, het gebrek aan zuurstof leidt tot de vorming van schadelijke bacteriën en algen. Zowel op warme temperaturen als bij koud weer. Zonder beluchting zou de tuinvijver in de winter bevriezen en de bewoners zouden niet kunnen ademen, vanwege het stilstaande water. De juiste ventilatie zorgt ervoor dat het water in beweging blijft en niet bevriest. Daarom is het gebruik van een ventilatiesysteem van cruciaal belang.

De geluidsarme elektromagnetische aquariumluchtpomp voert deze belangrijke taak efficiënt uit. Hij werkt met een maximale pompcapaciteit van 280 liter per minuut bij een energieverbruik van 2000 watt. De pomp heeft een multi-snelheidsregeling en is geschikt voor zoetwater- en zeewateraquaria.

Het pomphuis is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. Het gestroomlijnde ontwerp maakt warmteafvoer effectiever dan bij conventionele pompen. Deze luchtpomp wordt aangedreven door een elektromagneetmotor en genereert een constante waterventilatie.

Voor een langdurige en juiste werking van de luchtpomp, monteer deze boven het waterniveau. Anders zou het water naar achteren stromen en niet de nodige ventilatie bieden. Als alternatief kan de elektromagnetische luchtpomp worden gecombineerd met een terugslagklep.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4251548111154
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 52195
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22229269

Meer Vijvers en Toebehoren

Meer Vijvers en Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.