Ijsvrijhouder met ventilatie pijp 7040036


  • Grote foto ijsvrijhouder met ventilatie pijp 7040036 tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto ijsvrijhouder met ventilatie pijp 7040036 tuin en terras vijvers en toebehoren
Grote foto ijsvrijhouder met ventilatie pijp 7040036 tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto ijsvrijhouder met ventilatie pijp 7040036 tuin en terras vijvers en toebehoren
€ 28,99
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


*Styrofoam ijspreventie
*Zwevend met ventilatiepijp
*4000 mm diameter
*8-vierkant

Tijdens de winter trekt de vis zich terug naar diepere wateren en blijft daar tot de lente in een soort winterslaap. Hun hartslag vertraagt ​​tot ongeveer één hartslag per minuut en de stofwisselingssnelheid is bijna volledig stil. In de winterslaap inhaleren vissen weinig zuurstof en doen afstand van voedsel.

Maar er is het gevaar van bevriezing of verstikking door gebrek aan zuurstof of een te hoge concentratie van vergistingsgas in het water. Bij een waterdiepte van minstens 80 cm is bevriezingsgevaar uitgesloten, maar een gebrek aan zuurstof of de vorming van vergistingsgas kan een probleem vormen als er een gesloten ijskap is. We raden daarom aan om gebruik te maken van zogenaamde ijspreventie. Deze elektrische helpers van de vijververzorging moeten tijdig worden gebruikt voordat er zich ijs in de vijver vormt.

Als u de ijsvoorkomer niet op tijd hebt gebruikt, mag u het wateroppervlak niet afbreken. Druk- en geluidsgolven in het water verstoren de vissen in winterslaap. In plaats daarvan kunt u het ijs beter ontdooien met een föhn of met warm water.

De achthoekige ijsafsluiter van piepschuim wordt geleverd met een centrale ontluchtingspijp. Tijdens de vorstperiode drijft de ijsvanger op het wateroppervlak en vriest hij mee met de vijver. Door middel van de centrale ontluchtingsbuis ontsnappen fermentatiegassen. Voor een groot vijvergebied raden we het gebruik van meerdere ijswerende middelen aan.

Belangrijk in de winter is de juiste omgang met visvoer: vanaf een watertemperatuur van minder dan 12 graden Celsius mag de vis niet worden gevoerd, omdat het ingenomen voedsel niet goed kan worden verteerd door het metabolisme te vertragen. Het gevolg zou zijn dat uw vis zou vergaan.

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250390874644
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 50
 ● SKU (eigen artikel code): 7040036
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21577125

Meer Vijvers en Toebehoren

Meer Vijvers en Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.