Infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien


sinds 12-8-2020 4:06:37

  • Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers
  • Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers
  • Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers
Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers Grote foto infrarood straler quartz verwarming 2500w met afstandsbedien tuin en terras terrasverwarmers
prijs: € 139,99
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


• Infraroodstralers voor gebruik binnen en buiten
• Vermogen 2500 Watt
• Kwartsverwarming
• Vrijstaand en wandmontage
• LED-display en afstandsbediening
Deze infraroodradiator zorgt voor voldoende warmte zonder de lucht uit te drogen. In tegenstelling tot gas- of olieverwarmingssystemen verwarmt infraroodverwarming niet de lucht in de kamer, maar verwarmt het omliggende objecten zoals muren en meubels. Met deze methode wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld, wat resulteert in minder luchtturbulentie, wat voorkomt dat stof rondvliegt. Hierdoor biedt infraroodverwarming "gezondere warmte" en een aangenamere atmosfeer.
Bovendien hebben infraroodstralers het voordeel dat ze geen lange voorverwarming of naverwarmingstijd hebben, wat ideaal is als u de kamertemperatuur onmiddellijk wilt verhogen. Dit is erg handig in het voorjaar en in de herfst, omdat temperaturen sneller kunnen dalen. Een ander voordeel van de infraroodverwarming is dat hij altijd klaar is voor gebruik, in tegenstelling tot gasverwarmers die altijd een gevulde gasfles nodig hebben om te werken.
Deze kachel heeft een vermogen van 2500 watt waardoor hij hoge thermische energie produceert. De infraroodverwarming kan in hoogte worden aangepast en heeft de kantelbare verwarmingseenheid van kwarts, wat betekent dat het apparaat voor veel verschillende gelegenheden afzonderlijk kan worden gebruikt en ideaal is voor gebruik binnen of buiten. Het stevige statief biedt een veilige stand voor de kachel, maar het kan ook aan een muur worden bevestigd. Door zijn slanke constructie is hij geschikt voor tuinhuisjes, garages en werkplaatsen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken dankzij de afstandsbediening en je kunt het activeren door eenvoudig op een knop te drukken.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7446022499492
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 47
 ● SKU (eigen artikel code): 61987


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23344396 Meld aan Aanbodpagina