JPD Fuyufuji All Weather M 6kg ZINKEND


Grote foto jpd fuyufuji all weather m 6kg zinkend tuin en terras vijvers en toebehoren
€ 69,95
Locatie Maarheeze  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Welkom!

Het welzijn van uw koi staat bij JPD centraal en ook u gunt uw koi natuurlijk het beste, zodat ook u optimaal van uw koi kunt genieten. Wij leveren voor elke situatie de best mogelijke kwaliteit koivoer.

Fuyufuji is speciaal voer voor de koudere periodes. Fuyufuji bevat een verhoogde hoeveelheid speciale wheat germ. Door toevoeging van tarwekiemen en gisten, blijven de vissen in de winter actiever en wordt de slijmhuid van de vissen versterkt en zorgt daarnaast voor een betere spijsvertering bij lage temperaturen. FuyuFuji laat de vissen in de winter doorgroeien. Het voer is licht verteerbaar en goed absorbeerbaar. • bevat een verhoogd aandeel tarwemeel • bevat tarwekiemen en gisten ter versterking van de slijmlaag, waardoor besmetting door parasieten en pathogenen wordt voorkomen • wordt goed verteerd en opgenomen bij een watertemperatuur van 12°C en lager. Zolang de vissen eten • versterkt de natuurlijke kleuren van Koi • bevat hitte bestendige Vitamine C, ter vermindering van stress 

De grote verteerbaarheid in combinatie met stressverlagende eigenschappen maken JPD Fuyufuji tot het ideale voer dat u het hele jaar kan voeren, ook in de winter!

Ingrediënten: Fuyufuji Vismeel, tarwemeel, tarwe kiemen, ontvette sojabonen, maïs, biergist, Natriumfosfaat, Astaxanthine, Calendula extract, knoflookolie, hittebestendige, Vitamine C, vitaminen en mineralen

Samenstelling:
Vismeel, tarwemeel, tarwe kiemen, ontvette sojabonen, maïs, biergist, Natriumfosfaat, Astaxanthine, Calendula extract,
knoflookolie, hittebestendige, Vitamine C, vitaminen en mineralen


Proteïne : Min. 34% Ruw Vet: Min. 7% Ruwe Vezels: Max. 3% As: Max. 10% Vocht: Max. 10%
Vitamines: A 23.000 IU/kg, D3 1000 IU/kg, E 200 mg/kg, C(stabiel) 300 mg/kg

De complete range JPD koivoer wordt vervaardigd in Europa volgens Japans recept. De productie valt volledig onder Japanse controle. JPD werkt samen met vooraanstaande Japanse en Nederlandse voedingsdeskundigen.

Onze verpakkingen zijn in Japan ontworpen en worden in de EU vervaardigd met de nieuwste technologieën. De verpakking bestaat uit maar liefst drie lagen, water- en luchtbestendige aluminium folie. Alle kleuren, patronen en afbeeldingen op de verpakking zijn afgestemd op oude Japanse tradities uit de Samuraitijd. Elk detail heeft daarin zijn eigen betekenis.

- Japan Pet Design Company heeft een 200-jarige trotse historie, gebouwd op ervaring en vertrouwen als kweker, medicatie- en hardwarefabrikant, en als producent van voeding. De missie van JPD is het waarborgen van de gezondheid en het verbeteren van de vitaliteit van Koi in Japan en in de rest van de wereld. Met onze kennis en ervaring hebben wij in samenwerking met de National Fisheries University een grote variëteit aan hoogwaardige producten ontwikkeld en wereldwijd op de markt gezet. Met een zeer goede reputatie leveren wij onze klanten wereldwijd streng geselecteerde en zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Wij hopen oprecht dat u ten volle van de koihobby zult genieten dankzij JPD producten.


MaJa Koi is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

Voordelen van Maja Koi :

 ● Gratis verzending van je bestelling binnen Nederland
 ● Deskundig advies, de koffie staat klaar!
 ● Deal van de week, met spectaculaire aanbiedingen
 ● Persoonlijk contact e
Kenmerken: Kopen in Maarheeze

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19999809

Meer Vijvers en Toebehoren

Meer Vijvers en Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.