KIND LED K3 L600 VEGETATOR


  • Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras Grote foto kind led k3 l600 vegetator tuin en terras overige tuin en terras
€ 671
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De KIND LED K3 Vegetator is ervoor gemaakt om planten te voorzien van groeilicht. De KIND LED K3 Vegetator is dus niet voor de bloeifase van uw gewas. De lichtbehoefte van een plant tijdens de groeifa

KIND LED K3 Veg (groeilamp)
De KIND LED K3 groeilamp is ervoor gemaakt om planten te voorzien van groeilicht. De KIND LED K3 Vegetator is dus niet voor de bloeifase van uw gewas. De lichtbehoefte van een plant tijdens de groeifase is voornamelijk blauw en groen licht. Naast groen en blauw licht zijn de kleuren ultraviolet en infrarood ook zeer belangrijk voor een goede kleurbalans. De Kind LED K3 is uiteraard voorzien van dit benodigde kleurenspectrum. De KIND LED K3 Vegetator behoord tot de meest krachtige en efficiënte led kweeklamp voor de groeifase van uw planten. U kunt dan ook uitgaan van een zeer goede groeifase van uw planten, wat zorgt voor een uitstekend resultaat. Namelijk, gezonde en krachtige planten met veel vertakkingen. Ideaal voor een snelle groeifase van uw gewas.

Verbruik, Oppervlakte &  Reikwijdte  K3 Vegetator
De KIND LED K3 groeilamp verbruikt slechts een vermogen van 320watt. In vergelijking met een traditionele HPS lamp met een vergelijkbaar lichtvermogen van 600watt bespaard dit u zo’n 280watt! Naast dat de Led kweeklampen van KIND LED super duurzaam zijn gaan ze ook nog eens velen malen langer mee! De producent KIND LED geeft dan ook een minimale garantie van 50.000 branduren zonder lichtkwaliteit te verliezen. De aanbevolen hoogte van de KIND LED K3 Kweeklampen is minimaal 60cm boven uw gewas. De KIND LED K3 Vegetator heeft een vermogen om een oppervlakte van 90x120cm te belichten. (Bij bovenstaande hoogte). De kweeklamp weegt 5,9kg en heeft een afmeting van 64x28x8cm. De kweeklampen van KIND LED hebben een extra grote footprint wat ervoor zorgt dat de lampen een zeer groot oppervlakte kunnen belichten. Vele producenten van LED kweeklampen krijgen het niet voor elkaar om een maximale footprint te ontwikkelen. De traditionele HPS kweeklampen zijn met het oog op de reikwijdte stukken beter dan LED kweeklampen. Echter is door innovatie bij KIND LED het tegendeel bewezen. De KIND LED K5 serie biedt zelfs een betere reikwijdte! Een maximale dekking van het gehele kweekoppervlak is zeer belangrijk om goede resultaten te behalen. De KIND LED K5 kweeklampen bieden 33% tot 100% meer lichtoutput naar de buitenkant van uw kweekruimte en bedekken een groter oppervlakte per watt dan een led kweeklamp van een ander merk.

Materiaal KIND LED K3 groeilamp
KIND LED maakt gebruik van warmtegeleiders van het sterke soort aluminium, 2CM. Dit soort aluminium zorgt voor een zeer efficiënte afvoer van warmte. Tevens draaien de kweeklampen hierdoor een stuk stiller. KIND LED maakt alleen gebruik van dé beste materialen. Het is dan ook niet gek dat de kweeklampen van KIND LED al jaren als dé beste LED kweeklampen worden ervaren. KIND LED legt niet alleen de focus op kwaliteit maar ook op de uitstraling van de kweeklampen. Een kweeklamp moet er tenslotte mooi uitzien! KIND LED heeft het voor elkaar gekregen kwaliteit en een goede uitstaling te kunnen combineren. LED kweeklampen van andere merken zien er nooit zo aantrekkelijk uit als de unieke uitstraling die de KIND LED K3 Serie met zicht meebrengt.
Bekijk hier de KIND LED K3 VEGETATOR productvideo
 

 


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7106611493569
 ● L
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451716

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.