Kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm


sinds 13-5-2023 03:01:21

Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap Grote foto kraffter hydraulische takkenversnipperaar 10cm tuin en terras tuingereedschap
prijs: € 2995,90
Locatie : Schipluiden  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Productomschrijving:

Deze hydraulisch aangedreven takkenversnipperaar van Kraffter is van twee invoerrollen voorzien. Deze rollen trekken het te versnipperen hout de machine in, waardoor u dit niet handmatig de machine in hoeft te duwen. De draaisnelheid van deze invoerrollen kunt u zelf bepalen met behulp van de traploze verstelling. Deze rollen worden aangedreven door de tractor hydrauliek. Om dit te kunnen volbrengen is een 1x dubbelwerkend ventiel benodigd.

De machine is van vier roterende messen aan een vliegwiel voorzien. Het hout wordt door deze messen heen getrokken waarna het versnipperd uit de afstelbare uitwerptrechter komt. Dit vliegwiel wordt door de meegeleverde aftakas aangedreven. Hier is een minimum van 18pk voor benodigd.

De maximale diameter wat betreft het te versnipperen hout bedraagt 10cm.

De versnipperaar is van een driepuntsophanging voorzien waarmee u de machine achter de trekker kan bevestigen. Deze driepuntsophanging heeft een categorie 1 formaat. Indien u de versnipperaar achter een trekker met een ander formaat ophanging wilt gebruiken, dient u verloopbusjes voor de borgpennen te gebruiken.

Indien u de versnipperaar wilt vervoeren kunt u de invoertrechter eenvoudig omhoog klappen en vastzetten.

De invoertrechter heeft een afmeting van 51cm x 51cm en is van 2mm dik plaatstaal. De andere delen van de versnipperaar zijn van 5mm tot 10mm dik plaatstaal.

De houtversnipperaar is van schoepen aan het vliegwiel voorzien die voor een sterke luchtstroom zorgen. Deze luchtstroom zorgt ervoor dat de houtsnippers via de uitwerptrechter op de gewenste plek terecht komen. De trechter is instelbaar naar uw wensen. Zo kan deze trechter 360 graden draaien en kan ook de hoek bepaald worden.

Wat betreft het onderhoud van deze versnipperaar heeft u weinig werk. De machine kan snel en eenvoudig gedemonteerd worden. Zo kunt u het vliegwiel met één bout los maken om bijvoorbeeld de messen te vervangen of te draaien. De messen zijn aan beide zijden geslepen, waardoor u deze simpelweg om kunt draaien wanneer de ene zijde bot geworden is.

Specificaties:

Merk: Kraffter

Model: T10 Hydraulische takkenversnipperaar

Aandrijving: Hydraulisch (op tractorventielen) + aftakas

Aankoppeling: Cat.1 driepuntsophanging

Gewicht: 300 kg

Min.benodigd vermogen: 18 pk

Aantal messen: 4

Max. invoerdiameter: 10 cm

Aftakas toerental: 540 rpm

Aftakas inbegrepen: Ja

Beschikbare modellen:

Kraffter Takkenversnipperaar T10H: bekijk de prijs direct op de website

Kraffter Takkenversnipperaar T16H: bekijk de prijs direct op de website

Kraffter Takkenversnipperaar T25H: bekijk de prijs direct op de websiteWilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of via het contactformulier op onze website.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

• Machines altijd gemonteerd afgeleverd, dus niet in een krat!
• Professioneel advies
• Opgericht in 1955
• Nieuwe machines altijd geleverd met minimaal 12 maanden garantie
• Veel machines direct uit voorraad leverbaar
• Onderdelen altijd leverbaarKenmerken: Kopen in SchipluidenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 22909056 Meld aan Aanbodpagina