MARS HYDRO REFLECTOR 144


  • Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto mars hydro reflector 144 tuin en terras overige tuin en terras
€ 309
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor het belichten van een ruimte van 60 x 120 cm met slechts 311W verbruik.

MARS HYDRO REFLECTOR 144
Kweken met led kweeklampen van Mars Hydro? De kweeklampen van Mars Hydro staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn daarom betaalbare led kweeklampen geschikt voor hobbykwekers. Mars Hydro ontwikkeld al jaren led kweeklampen en streeft iedere dag voor de verbetering van haar kweeklampen. Vele kwekers hebben door te kweken met led kweeklampen van Mars Hydro zeer goede resultaten behaald! Door de krachtige kweekverlichting van Mars Hydro kunt u uitgaan van een succesvolle kweek en een zeer renderende oogst!
Mars Hydro Reflector Serie
De led kweeklampen van de Mars Hydro Reflector serie staan al jaren bekend als zeer degelijke led kweeklampen. De kweeklampen zijn te herkennen aan de opvallende groene kleur en worden al jaren gebruikt onder de hobbykwekers. Alle kweeklampen binnen deze serie zijn voorzien van een aparte groei en bloeistand, eenvoudig te bedienen met een schakelaar. Door te kweken met led kweeklampen van de Reflector serie kunt u uitgaan van een zeer succesvolle kweek.

Vermogen Mars Hydro Reflector 144
De Mars Hydro Reflector 144 vervangt een traditionele HPS kweeklamp van 600watt met slechts een verbruik van 311 watt. Dit betekend dat de stroomkosten halveren zonder dat u rendement verliest! Alle Reflector kweeklampen van Mars Hydro zijn voorzien van een aparte groei en bloeistand, eenvoudig in te stellen met een schakelaar om uw planten van de juiste lichtkleuren te voorzien. Wat een groot voordeel is aan de groeistand van de kweeklamp is dat de kweeklamp een stuk minder energie verbruikt. Wanneer de lamp volledig brand verbruikt de lamp slechts 311 Watt! Naast de besparing op stroomkosten hoeft ook geen lampen meer te vervangen, de levensduur bedraagt namelijk minimaal 50.000 branduren. Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag, kunt u 10 jaar kweken met de led kweeklampen van Mars Hydro. De Reflector Serie is geschikt voor de volledige kweekcyclus van uw planten.
De optimale hoogte van de kweeklamp is 60cm boven uw gewas en de kweeklamp belicht een oppervlakte van maximaal 60x120cm.

Accesoires
Naast ons aanbod led kweeklampen bieden wij ook een ruim aanbod accesoires. Wanneer u gaat kweken met led adviseren wij gebruik te maken van LED protect. Dit product is speciaal ontwikkeld om uw planten de nodige extra weerstand te bieden wat zorgt voor een minimale kans op stress. Alle KIND LED kweeklampen worden geleverd met een Prohanger Set. Deze hoeft u dus niet apart bij te bestellen. Planten inspecteren? Het licht wat de led kweeklampen produceren is een zeer dominante lichtkleur. Hierdoor is het moeilijk vroegtijdig problemen omtrent uw planten te kunnen herkennen. De ideale oplossing voor dit probleem is om gebruik te maken van LED brillen. Hiermee kunt u, wanneer uw kweeklampen aanstaan, gemakkelijk uw planten inspecteren op soorten stress en eventuele andere bedreigingen wat uw oogst kan minimaliseren of zelfs verpesten. Lees hier meer over het werken met led brillen.
Specificaties:
• Werkelijk verbruik: 311 Watt
• Aanbevolen hoogte: min. 60 cm boven de top van de plant
• Kweekoppervlak: 60 x 122 cm 
• Branduren: +50.000 
• Gewicht: 6,68 Kilogram
• Afmetingen: 83 x 26 x 6 cm


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604185135
 ● L
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451622

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.