Microbe-Lift Clean & Clear 4 Liter


Grote foto microbe lift clean clear 4 liter tuin en terras vijvers en toebehoren
€ 63,95
Locatie Maarheeze  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Microbe-Lift Clean & Clear is een totaalformule voor heldere en gezonde vijvers met vissen en/of planten. Microbe-Lift bevat o.a. fotosynthetische bacteriën en wordt gekweekt in de fles waarin het wordt verkocht dankzij eenuniek en niet te evenaren proces! 


Gebruik de zon voor een schonere vijver

Zonne-energie wordt al jaren voor diverse toepassingen gebruikt, zoals zonnepanelen op daken om water te verwarmen of om elektriciteit op te wekken. Ook veel rekenmachines zijn voorzien van kleine lichtcellen zodat ze zonder batterijen kunnen werken. Stel u voor dat u die gigantische, gratis, energiebron zou kunnen gebruiken om uw vijveronderhoud te verminderen. Nou…dat kan! 

Net als zonnepanelen gebruiken de fotosynthetische bacteriën van Microbe-Lift Clean & Clear de zonne-energie voor natuurlijke biologische processen die uw vijver schoon en helder houden. Het zal ook het filter onderhoud verminderen. Clean & Clear is de enige vijverformule met fotosynthetische bacteriën - één van de redenen waarom het de nr.1 formule voor helder water is! 

Clean & Clear bevat meer dan 30 verschillende, levende, bacterieculturen die de organische vervuiling in uw vijver kunnen verwijderen. Het is de meest krachtige vijverformule die zijn kracht al jarenlang heeft bewezen! 

TIP! Clean & Clear is ideaal om volledig automatisch te doseren met de nieuwe Aquaforte DosaTech doseerpomp.


 

 

Altijd al benieuwd wat Microbe-Lift bacteriën voor u en uw vijver kunnen betekenen? Dit project "Brouwershaven" laat u het verschil zien tussen een vijver die geen behandeling heeft ondergaan en een vijver die behandeld is met Microbe-Lift vijverbacteriën.

Aanleiding van deze behandeling was dat het water vies was, stonk en vissterfte plaatsvond, wat er uiteindelijke toe leidde dat het recreatiepark negatieve recensies kreeg.

Dit project omvatte een vijver van 1,5 miljoen liter water water, waar over een periode van 6 maanden (Mei - November) 92 liter Microbe-Lift Clean & Clear en 92 Liter Microbe-Lift Sludge Away is toegevoegd.

Enkele feitjes vanuit het onderzoek van "Lab Zeeuws Vlaanderen":
- Helderheidsverbetering van 8 naar 28 centimeter doorzicht;
- Een gezonde vijver;
- Slibvermindering van 27 centimeter naar 14 centimeter.MaJa Koi is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

Voordelen van Maja Koi :

 ● Gratis verzending van je bestelling binnen Nederland
 ● Deskundig advies, de koffie staat klaar!
 ● Deal van de week, met spectaculaire aanbiedingen
 ● Persoonlijk contact en advies via : 06-15396521

Levertijd : 1-3 dagen

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0097121201850
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: 230
 ● SKU (eigen artikel code): SC752
Kenmerken: Kopen in Maarheeze

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19999261

Meer Vijvers en Toebehoren

Meer Vijvers en Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.