MOLLENVERJAGER SOLAR.


  • Grote foto mollenverjager solar. tuin en terras onderdelen en accessoires
  • Grote foto mollenverjager solar. tuin en terras onderdelen en accessoires
Grote foto mollenverjager solar. tuin en terras onderdelen en accessoires Grote foto mollenverjager solar. tuin en terras onderdelen en accessoires
€ 11,99
Locatie Vught  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Staat Nieuw
Aantal 1
Kleur Andere Kleur

Beschrijving

MOLLENVERJAGER SOLAR.
Verdrijven zonder neveneffecten!
Mollen en aanverwante soorten eenvoudig verjagen
Verjaagt mollen en woelmuizen absoluut milieuvriendelijk uit uw tuin en dat helemaal zonder chemische middelen. Gewoon in de grond steken! Het apparaat zendt dag en nacht ondergronds frequenties (ca. 400 Hz) uit, die onverdraaglijk zijn voor deze dieren. Deze gaan na enkele dagen "op de vlucht slaan"! Effectief gebied ca. 700 m². Mensen, huisdieren en nuttige dieren worden hier niet door beïnvloed. ABS-behuizing, groen mollenverjager op zonne-energie Wintervast Verjaagt knaagdieren uit tuinen en moestuinen. Werkt op zonne-energie dus geen batterijen nodig!
Zendt complexe geluiden uit in mollengangen. De intensiteit van deze geluiden werkt op hun zenuwstelsel, verstoort hun communicatie en sociaal gedrag en verhindert hen om mogelijke aanvallers te horen. Dat verplicht hen om de plaats te verlaten. Een termijn van ongeveer twee weken is nodig om een optimaal resultaat te bekomen. Om grote oppervlakten te beschermen is het aangeraden meerdere toestellen te plaatsen Beschermde oppervlakte 700 m2.

Kenmerken: Staat: Nieuw, Aantal: 1, Kleur: Andere Kleur, Kopen in VughtE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 10519265

Meer Onderdelen en Accessoires

Meer Onderdelen en Accessoires aangeboden in deze subrubriek.