Ook maatwerk voor een garage is mogelijk!


Grote foto ook maatwerk voor een garage is mogelijk tuin en terras tuinhuisjes en blokhutten
t.e.a.b.
Locatie Numansdorp  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Tuinhuisjes, Blokhutten en Kassen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Garage op maat!
Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven hebben we een zeer uitgebreid assortiment  garages en carports . Het kan zijn dat een standaard garage niet geschikt is voor uw persoonlijke situatie. U heeft bijvoorbeeld een schuine afrastering, een aparte hoek in uw tuin of een obstakel waardoor u niet met een standaard formaat garage uit de voeten kunt. In dat geval kunnen wij u helpen met het maken van een garage op maat, die helemaal naar uw wensen is gemaakt.

Verschillende soorten garages
Er zijn verschillende soorten houten garages. Bij Blokhutvillage kunt u kiezen uit de volgende modellen:

 ● Houten garage
 ● Houten carport


Mogelijkheden voor een garage op maatBij een garage op maat maken wij het precies zoals u het hebben wilt. Door de jarenlange ervaring in het op maat maken van garages is er veel mogelijk wat betreft maatwerk. Hieronder een aantal opties:
 ● Wanddikte
 ● Afmeting
 ● Daktypes
 ● Dakbedekkingen
 ● Ramen en deuren
 ● Isolatie


Heeft u zelf al een idee voor uw garage op maat garage? Probeer van deze ideeën een zon gedetailleerd mogelijke schets te maken. Neem deze schets vervolgens mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe, zodat we van deze schets samen een ontwerp kunnen maken. We begeleiden u in het hele traject van idee naar aankoop. Indien u na aankoop van uw garage geen tijd heeft voor de installatie of hier gewoonlijk geen verstand van heeft, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte garage te monteren tegen een meerprijs. Van Kooten Tuin en Buiten Leven beschikt over een eigen montage team. Dit team is gespecialiseerd in het monteren van een breed scala aan garages. Dit geeft u de zekerheid dat de garage goed gemonteerd wordt zodat u jarenlang plezier heeft van uw garage.

Vraag een offerte aan
Het kan zijn dat u nog niet precies weet hoe uw ideale garage op maat eruit moet komen te zien. Geef in het onderstaand formulier daarom aan wat uw wensen zijn voor uw garage. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Neem dan contact met ons op via email (kijk op onze website voor het e-mailadres, alvast bedankt!) of bel ons op +31 (0) 186-655990.
 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Blokhut of Tuinhuis
 ● Lengte: 500 cm of meer
 ● Breedte: 400 cm of meer
 ● Aantal ramen: 3 ramen of meer
 ● Eigenschappen: Met luifel

ADVERTEERDER:
Naam: Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Tel: 0186655990


Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op onze website voor actuele prijzen en aanbiedingen.

Laagste prijsgarantie!
Omdat wij rechtstreeks aan de consument leveren kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren, zelfs zo scherp dat wij u een garantie durven geven dat u hetzelfde product nergens goedkoper vindt! In het geval dat u toch meent elders een goedkopere aanbieding gezien te hebben willen wij dat graag van u horen. Wij doen u gegarandeerd een lager aanbod. Mail ons!

AL ONZE 6 WINKELS ZIJN ELKE DAG GEOPEND!( m.u.v. zondag) U BENT VAN HARTE WELKOM, DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Wij bieden u :Kenmerken: Kopen in NUMANSDORP

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15196507

Meer Tuinhuisjes en Blokhutten

Meer Tuinhuisjes en Blokhutten aangeboden in deze subrubriek.