Reigerblock 3000


Grote foto reigerblock 3000 tuin en terras vijvers en toebehoren
€ 179,95
Locatie Maarheeze  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Reigers zijn prachtige vogels, in de natuur genieten we van deze statige gestalte aan de waterrand. Zodra we deze kostganger aan de vijverrand zien wordt het echter een heel andere zaak...

Draden en netten spannen kan maar ziet er niet fraai uit, bovendien kennen we allemaal de verhalen van reigers die zo brutaal zijn dat ze toch nog hun slag slaan. De nieuwe Reigerblock 3000 is de opvolger van de succesvolle 2000 serie. Het nieuwe model is compacter, heeft minder componenten.

Hoe werkt het: De reiger heeft maar weinig natuurlijke vijanden, vreemd genoeg is de gevaarlijkste een kikker! Dit is dan wel een gifige kikkersoort, die zo giftig is dat het dier bij consumptie voor een ander dier dodelijk zal blijken te zijn.
De Reigerblock nu is een elektronisch apparaat dat het specifiek gekwaak van deze pijlgifkikker via een speaker voortbrengt. Bij het horen van dit geluid zal de reiger vluchten omdat de reiger instinctief "weet" dat er levensbedreigend gevaar aanwezig is. Omdat dit schrikmechanisme op overerving berust, is er geen leerproces en treedt geen gewenning aan het geluid op. Het volume van het kikkergeluid is instelbaar.


MaJa Koi is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

Voordelen van Maja Koi :

 ● Gratis verzending van je bestelling binnen Nederland
 ● Deskundig advies, de koffie staat klaar!
 ● Deal van de week, met spectaculaire aanbiedingen
 ● Persoonlijk contact en advies via : 06-15396521

Levertijd : 1-3 dagen

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): 0135
Kenmerken: Kopen in Maarheeze

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19999056

Meer Vijvers en Toebehoren

Meer Vijvers en Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.