Remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar


  • Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap
  • Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap
  • Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap
  • Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap
Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap Grote foto remet aftakas aangedreven haardhouthakselaar tuin en terras tuingereedschap
€ 2350
Locatie Schipluiden  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Remet RP-150 haardhout hakselaar is een professionele, aftakas-aangedreven haardhouthakselaar. Het minimale vermogen voor de aandrijving van de machine bedraagt 45pk. Echter wordt 80pk aangeraden. De hakselaar stelt u in staat om hout met een diameter tot 11cm in kleinere stukken te hakken. Hierdoor hoeft u het niet te versnipperen en kunt u dit gebruiken als bijvoorbeeld stookhout. De machine biedt vele opties om deze zo goed mogelijk naar uw wensen aan te passen.

Zo kunt u de RP-150 zonder vliegwiel bestellen, maar kunt u ook voor een vliegwiel van 20kg, 30kg of 40kg kiezen. Wanneer u ervoor kiest om de hakselaar zonder vliegwiel te gebruiken betekent dit dat de aftakas vanaf de trekker direct op de messen is aangesloten. De messen kunnen dan gemakkelijker stoppen met draaien wanneer er bijvoorbeeld een flinke knoest in de machine terecht is gekomen. Naast het feit dat dit minder efficient en gebruiksvriendelijk werkt, kan deze directe aandrijving de aftakas of zelfs de trekker beschadigen. Indien er voor de hakselaar met vliegwiel gekozen is, betekent dit dat de aftakas via een pulley een riem aandrijft. Deze riem laat een vliegwiel van 20kg, 30kg of 40kg roteren waardoor er meer vermogen achter de messen zit. Dit zorgt er allereerst voor dat de messen minder snel tot stilstand komen, hoe zwaarder het vliegwiel des te constanter de werking van het hakmechanisme is. Echter, indien de messen toch abrupt stoppen zal de riem slippen, dit werkt als een extra beveiliging. Hierdoor zijn uw aftakas en trekker beter tegen defecten beschermd.

Ook kunt u de Remet RP-150 met of zonder transportband bestellen. Deze transportband is inklapbaar en heeft een lengte van 300cm bij 25cm. 

Wat betreft verdere mogelijkheden kunt u tevens voor een vultrechter kiezen. Deze stelt u in staat om zakken aan de machine te hangen. Deze zullen vervolgens automatisch gevuld worden tijdens het hakselen. Deze vultrechters zijn beschikbaar in twee modellen, namelijk de enkele en de dubbele variant. Deze dubbele variant stelt u in staat om twee zakken tegelijk te vullen. 

Wat betreft de messen in de haardhout hakselaar kunt u kiezen voor het model met 6 messen, of die met 8 messen. In beide gevallen zijn de messen van Hardox 500 staal en heeft de machine dezelfde prestaties. De hoeveelheid messen zorgt hierbij wel voor een verschil in de lengte van de gesneden blokken. Zo kunt u de stukken hout met 6 messen in blokken van 14 tot 22 cm snijden. Bij 8 messen is dit 10 tot 15 cm.

De Remet RP-150 Haardhout hakselaar kent de volgende voordelen:


 ● Ten opzichte van een takkenversnipperaar kunt nu ook de kleinere takken gebruiken voor haardhout
 ● Door de hoge verwerkingssnelheid veel tijdwinst tov zagen van haardhout met kettingzaag
 ● Verstevigd, gelast frame
 ● Optioneel vliegwiel
 ● Instelbare mesafstand
 ● Inductie geharde tanden
 ● Vangmuil met trekhaakkogel voor vervoer met trailWilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

 ● Professioneel advies,
 ● Meer dan 60 jaar ervaring,
 ● Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
 ● Levering in Nederland en België,
 ● Levering voor slechts €60,- per bestelling.


AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● L
Kenmerken: Kopen in Schipluiden

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22524569

Meer Tuingereedschap

Meer Tuingereedschap aangeboden in deze subrubriek.