Riptide Spa Elite Pro


  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto riptide spa elite pro tuin en terras zwembaden toebehoren
€ 10696
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

WELKOM BIJ SPA CITROEN

De meest moderne showroom in Antwerpen.
Graag willen wij u verwelkomen in onze nieuwe showroom in Kontich nabij Antwerpen. Na Nederland zijn wij nu ook een winkelformule in België aan het uitvouwen. Spa Citroen is een showroom met de grootste collectie Spa’s,  Zwemspa’s en Sauna’s en onderhoudsproducten onder een dak. Bij ons ziet u niet alleen de spa’s op een leuke eigentijdse manier opgesteld staan, maar deze zijn ook gevuld met schoon kristalzuiver verwarmd water. U kunt er dus inspringen om de ultieme spa ervaring of zwemspa-ervaring op te doen. Zo kunt u zelf testen welke spa bij u past. Kom dus gewoon eens langs voor een cappuccino en wij laten u graag zien wat alle mogelijkheden en opties zijn. Wij leveren de prachtigste baden, met diverse jets, turbines, ledverlichting, wifi en geluid tegen een zeer scherpe prijs, natuurlijk met garantie en geïnstalleerd door onze vakmensen.

Wij bieden u de volgende service:


 ●  *  energiebesparende cover
 ●  *  coverlift
 ●  *  opstapje
 ●  *  onderhoudspakket
 ●  *  extra filters
 ●  *  winterhoes
 ●  *  vervoer
 ●  *  plaatsing
 ●  *  aansluiten
 ●  *  gedetailleerde uitleg


Als u kiest voor een Riptide Spa ontbreekt het u werkelijk aan niets. Deze Spa’s bieden ruimte en luxe en zijn stijlvol ingericht met de allernieuwste Limited Edition RR Cabinet Omkasting voorzien van ledstrips.

Meer dan 28 jaar Spa productie ervaring garandeert u elke spa in superieure kwaliteit.
Ergonomisch, energiebesparend, eenvoudig en eigentijds.
Elke Riptide Spa is zorgvuldig energiebesparend en ergonomisch ontworpen. Verschillende jets met bijbehorende massagestralen zijn precicieus geselecteerd en geplaatst om de Jacuzzi de beste hydrotherapie-ervaring te bieden.

 

De Exstatics Serie is Riptide’ meest exclusieve serie. Naast de beste isolatie en meest energiezuinige technologie is deze spa qua design de beste in zijn soort. Zo hebben alle modellen uit de Exstatics serie een Gecko kleuren display met touchscreen. Een gecombineerd UV-ozone systeem zorgt voor de desinfectie van uw spa water. Hier is optioneel nog een zilver ionen cartridge aan toe te voegen, welke zorg draagt voor het doden van bacteriën en de vorming van schimmels afremt. Deze spas kunnen worden voorzien van een Limited Edition RR Cabinet Omkasting, welke nagenoeg onderhoudsvrij is. De luxe designjets bieden de ultieme massage. De meest spas in deze serie beschikken ook over een zitplek met speciale nek- en schoudermassage. Al de modellen beschikken over waterlijn LED verlichting, een groot onderwater licht, verlichte waterval en verlichte bedieningsknoppen. Deze kleuren zijn aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Ook beschikt deze serie spas over aromatherapie, waardoor u heerlijk kunt ontspannen met uw favoriete geur. Optioneel kunt u een stereosysteem, wifi module (waarmee u uw spa met uw telefoon kunt bedienen), warmtepomp aansluiting en extra isolatie aan deze spa toevoegen.

 

 

GEWICHT320 kg
AFMETINGEN218 x 218 x 92 cm
AANTAL-PERSONEN5
ZITPLAATSEN3
GEWICHT-LEEG320
WATERCAPACITEIT1300
AIR-JETS10
HYDRO-JETS39
BEDIENINGSSYSTEEMGecko IN.K806 (kleurendisplay)
JET-POMP2 x one-speed 3HP
HEATED-AIRBLOWERJa
HEATER3KW
CIRCULATIEPOMP1, 8 HP Aquaflow (Gecko)
DESINFECTIE-SYSTEEMOzone and mixing chamber
FILTRATIE-SYSTEEM2 filters
DIKTE-VAN-ISOLATIE-SCHUIM25mm
ISOLATIESYSTEEMLuxe
I
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22169539

Meer Zwembaden | Toebehoren

Meer Zwembaden | Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.