Saratoga SRA250R3A PCB


Grote foto saratoga sra250r3a pcb tuin en terras zwembaden toebehoren
€ 1070,99
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

WELKOM BIJ SPA CITROEN

De meest moderne showroom in Antwerpen.
Graag willen wij u verwelkomen in onze nieuwe showroom in Kontich nabij Antwerpen. Na Nederland zijn wij nu ook een winkelformule in België aan het uitvouwen. Spa Citroen is een showroom met de grootste collectie Spa’s,  Zwemspa’s en Sauna’s en onderhoudsproducten onder een dak. Bij ons ziet u niet alleen de spa’s op een leuke eigentijdse manier opgesteld staan, maar deze zijn ook gevuld met schoon kristalzuiver verwarmd water. U kunt er dus inspringen om de ultieme spa ervaring of zwemspa-ervaring op te doen. Zo kunt u zelf testen welke spa bij u past. Kom dus gewoon eens langs voor een cappuccino en wij laten u graag zien wat alle mogelijkheden en opties zijn. Wij leveren de prachtigste baden, met diverse jets, turbines, ledverlichting, wifi en geluid tegen een zeer scherpe prijs, natuurlijk met garantie en geïnstalleerd door onze vakmensen.

We hebben momenteel voornamelijk Balboa Printed Circuit Boards op voorraad, maar we kunnen op verzoek andere merken Hot Tub PCB’s binnenhalen.

Printplaten mogen alleen worden gebruikt met de applicatie waarvoor ze zijn bedoeld. Dit gezegd hebbende, zijn we in staat om een ​​breed scala aan generieke PCB’s te leveren voor de meeste Balboa-toepassingen. Meestal kunt u, als u ons het artikelnummer van de Raad en het serienummer kunt verstrekken, meestal de juiste Hot Tub-onderdelen identificeren die u nodig hebt.

Hot Tub Circuit Boards zijn in veel opzichten veelzijdig, omdat je vaak handmatig dingen kunt selecteren zoals: hoeveel pompen, circulatiemodi, ventilatorsnelheden en verlichtingsarrangementen bijvoorbeeld. Je zou deze gerelateerde informatie in de daadwerkelijke productbeschrijvingen kunnen vinden.

Balboa Elite & M3 Printplaten
(approx 1999 - 2005)
Type of product: PCB's of Circuit Board
Make and Model: Saratoga SRA250R3A 2 Pump (licentie original)
Vermogen: Volts:  230
Hz:  50
Specificatie: Pomp 1:  Enkele of dual speed circulatiepomp indien nodig
Pomp 2:  Enkele of dubbele snelheid
pomp 3:  N / A
Air Blower:  Ja
Verwarming:  Ja
Ozone:  Ja
Licht:  12 volt of 230 volt (Glasvezel of Spa Light toggle 50hz / 60Hz)
sensor stijl:  Pre M7 sensor montage
Drukschakelaar:  Ja
Compatibel met:
Dimensies: 240mm (met inbegrip van tabs) x 180mm
Aanvullende opmerking: Deze print wordt gebruikt als vervanging van een bestaande Saratoga SRA250R3A schakelkast met een printplaat defect. Dit moet niet worden gemonteerd op een ander apparaat / product. Dit moet gebeuren door een ervaren handelaar of een bevoegde persoon als een defecte installeren kan leiden tot board schade en vervalt de garantie.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 1836
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22169145

Meer Zwembaden | Toebehoren

Meer Zwembaden | Toebehoren aangeboden in deze subrubriek.