Wasmachine vaatwasser polyfosfaatfilter 180 g patroon anti-k

sinds 27-7-2020 4:08:52

Grote foto wasmachine vaatwasser polyfosfaatfilter 180 g patroon anti k tuin en terras vijvers en toebehoren
prijs: € 18,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

●  Voor wasmachine en vaatwasser
 ●  180 g Siliphos-korrels
 ●  Voor waterontharding
 ●  Verminderd wasmiddelverbruik

In tegenstelling tot andere filtertechnologieën zijn cross-flow filters in staat om troebele vloeistoffen met een relatief hoog troebelheidsniveau te verhelderen. Dit filter wordt geleverd met een siliphos-container (ca. 180 g).
Siliphos-filters kunnen de levensduur van uw wasmachine of vaatwasser verlengen en het wasmiddelverbruik tot 30% verminderen, afhankelijk van de waterhardheid, met een verhoogd reinigingsrendement. Extra zouten kunnen volledig worden weggelaten als het filter in de vaatwasser is geïnstalleerd. Bovendien voorkomt het corrosie van waterleidingen en de vorming van zogenaamd 'bruin' of 'rood' water veroorzaakt door de oxidatie van de ijzeren buizen.
Het filter heeft een levensduur van ongeveer. 6 maanden afhankelijk van de waterkwaliteit en kan worden vernieuwd door simpelweg de siliphos-korrels te vervangen.
Het filter moet vóór de Aquastop van de wasmachine of vaatwasser worden geïnstalleerd.
Aansluitingen: binnendraad 2 x 1/2 "(20,67 mm).
Actie modus:
Fosfateren duidt geen waterverzachting aan in de juiste zin, maar meer op het vasthouden van mineralen die bij hogere temperaturen in opgeloste en gesuspendeerde toestand kalk veroorzaken. (siliphos "verbindt" de hardheid en maakt het onschadelijk). Door het gebruik van polyfosfaat vormen magnesium en calcium een ​​oplosbaar complex dat zich aan het fosfaat zal hechten. Een welkom neveneffect is de corrosiebescherming van de waterleidingen en de trage vermindering van de resterende inkrimpingen.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250390836314
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 50
 ● SKU (eigen artikel code): 50885


Kenmerken: Kopen in Breukelen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21575835 Meld aan Aanbodpagina