Wasmachine vaatwasser anti-kalk polyfosfaatfilter 50 g patro


sinds 27-7-2020 4:09:05

  • Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren
  • Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren
Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren Grote foto wasmachine vaatwasser anti kalk polyfosfaatfilter 50 g patro tuin en terras vijvers en toebehoren
prijs: € 23,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

●  Voor wasmachine en vaatwasser
 ●  50 g Siliphos-korrels
 ●  Voor waterontharding
 ●  Verminderd wasmiddelverbruik

3/4 "- 19 mm 75 μ Cross Flow Filter
In tegenstelling tot andere filtertechnologieën zijn cross-flow filters in staat om troebele vloeistoffen met een relatief hoog troebelheidsniveau te verhelderen. Dit filter wordt geleverd met een extra filterpatroon met een siliphos-container (ca. 50 g). De patroon kan optioneel in de filterbehuizing worden geplaatst voor het geval dat een waterverzachtende of fosfaatbinding noodzakelijk is.
Met een kogelklep kunt u het filter wassen zonder het filtermateriaal te verwijderen en vuildeeltjes die in het gaas zitten op te ruimen.
Siliphos-filters kunnen de levensduur van uw wasmachine of vaatwasser verlengen en het wasmiddelverbruik tot 30% verminderen, afhankelijk van de waterhardheid, met een verhoogd reinigingsrendement. Extra zouten kunnen volledig worden weggelaten als het filter in de vaatwasser is geïnstalleerd. Bovendien voorkomt het corrosie van waterleidingen en de vorming van zogenaamd 'bruin' of 'rood' water veroorzaakt door de oxidatie van de ijzeren buizen.
Het filter heeft een levensduur van ongeveer. 6 maanden afhankelijk van de waterkwaliteit en kan worden vernieuwd door simpelweg de siliphos-korrels te vervangen. Stel het tijdstip (maand) in voor uw volgende vervanging van filtermateriaal op de schaal die is bevestigd aan de bovenkant van het filter. De vuilindicator (gebaseerd op tegendruk) geeft u de mogelijkheid om vast te stellen of een filterreiniging nodig is of niet.
Het filter moet vóór de Aquastop van de wasmachine of vaatwasser worden geïnstalleerd.
Aansluitingen: binnendraad 2 x 3/4 "(26,16 mm).

Actie modus
Fosfateren duidt geen waterverzachting aan in de juiste zin, maar meer op het vasthouden van mineralen die bij hogere temperaturen in opgeloste en gesuspendeerde toestand kalk veroorzaken. (siliphos "verbindt" de hardheid en maakt het onschadelijk). Door het gebruik van polyfosfaat vormen magnesium en calcium een ​​oplosbaar complex dat zich aan het fosfaat zal hechten. Een welkom neveneffect is de corrosiebescherming van de waterleidingen en de trage vermindering van de resterende inkrimpingen.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250390836147
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 50
 ● SKU (eigen artikel code): 50868


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21575840 Meld aan Aanbodpagina