Spectrabox Gold 4S 520W


  • Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox gold 4s 520w tuin en terras overige tuin en terras
€ 559
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met trost presenteren wij de nieuwste Spectrabox GOLD 4 editie. De Spectrabox GOLD 4 kweeklampen zijn zeer energiezuinig, duurzaam en zéér krachtig. Door de kracht van 5W COB leds te combineren met 3W

Spectrabox Gold 4S 520W
Met trost presenteren wij de nieuwste Spectrabox Gold 4 editie. De Spectrabox GOLD 4 kweeklampen zijn zeer energiezuinig, duurzaam en zéér krachtig. Door de kracht van 5W COB leds te combineren met 3W Osram leds is de nieuwe Spectrabox GOLD 4 een zeer krachtige kweeklamp.
Specificaties Spectrabox Gold 4S 520
De nieuwe Spectrabox Gold 4S 520w verbruikt slecht 275 Watt en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp met een vergelijkbaar lichtvermogen van 600 Watt. De Spectrabox Gold 4S 520W heeft een vermogen om een oppervlak van 65 tot 100 cm2 te belichten. De 520W versie van de Gold 4S serie is voorzien van zowel 3w als 5w COB leds en heeft in totaal 144 krachtige leds. De kweeklamp weegt slechts 6.5kg en de afmetingen zijn 37 x 37 x 7 centimeter.
Spectrum Controller
Wat nieuw is aan de Gold serie van Spectrabox, is dat de kweeklampen zijn voorzien van een Spectrum controller. Met deze controller kunt u de groei en bloeispectrums apart van elkaar instellen. Door deze extra functie is het mogelijk een natuurlijk seizoen na te bootsen. Zo kunt u de ideale “natuurlijke” spectrumkleuren gebruiken. Door deze extra functie zullen uw planten zowel krachtiger groeien als bloeien.
High-Beam Lenzen
Doordat Spectrabox gebruik maakt van High-Beam lenzen gecombineerd met efficiënte 3W OSRAM en krachtige 5W leds levert de Spectrabox GOLD 4 een bizar goede dieptestraling. Hierdoor wordt uw gehele kweekruimte optimaal belicht! Ook de onderste bladeren worden maximaal belicht.
Stille ventilator
LED kweeklampen worden vele malen minder warm als traditionele HPS kweeklampen. Vandaar dat de koeling bij LED kweeklampen stukken minder krachtig hoeft te zijn om de ideale temperatuur te bereiken. De nieuwe GOLD 4 Serie van Spectrabox worden actief gekoeld met super stille fans. De LED kweeklampen van de GOLD 4 serie produceren bijna geen geluid!


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7436947635617
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Spectrabox
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20451709

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.