Spectrabox Xtr 800w


  • Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox xtr 800w tuin en terras overige tuin en terras
€ 649
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 120 x 120 cm met slechts 510W verbruik

Spectrabox XTR 800W
De nieuwste serie led kweeklampen van Spectrabox is de XTR Serie. Deze serie kweeklampen is uitgerust met een aantal krachtige COB leds waardoor de lichtintensiteit sterker dan ooit te voren. De XTR serie kweeklampen zijn uitgerust met een full-spectrum lichtspectrum wat ideaal is voor kwekers die kweken zonder daglicht. Wanneer u kweekt met de Xtr kweeklampen kunt u uitgaan van een zeer uitbundige groei en bloeifase van uw planten. De kweeklampen zijn geschikt voor ieder type plant en eenvoudig te gebruiken, plug & play, stekker in het stopcontact en draaien maar.
Krachtig en zéér efficiënt
De Spectrabox Xtr 800 is krachtig genoeg om een traditionele HPS kweeklamp van 800 watt te vervangen met slechts 510 watt aan stroomverbruik. Door de krachtige COB leds kan de XTR 800 tot wel 120 x 120 centimeter belichten. De levensduur van de Spectrabox Xtr kweeklampen bedragen minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag betekend dit een minimale levensduur van 11 jaar! Nooit meer uw kweeklampen vervangen en overbodige stroomkosten verbruiken. Door te overstappen op kweken met led bespaard u meer dan 50% op uw stroomkosten, voeding en waterverbruik.
Extra krachtige COB's
De Spectrabox Xtr is uitgerust met krachtige 72 watt COB leds en is hierdoor een van de krachtigste led kweeklampen van het moment. Door de gebruikte high-beam lenzen wordt het licht optimaal verspreid en zal uw gehele kweekruimte optimaal belicht worden. De COB leds worden actief gekoeld door een super stille ventilator wat naast minimale productie van geluid de levensduur enorm verlengd. Kort samengevat zijn de Spectrabox Xtr kweeklampen zéér krachtig, efficiënt en ideaal voor een succesvol kweekproject.
Specificaties Spectrabox XTR 800W:
- Werkelijk verbruik: 510 Watt
- Vergelijkbaar met: 800 Watt HPS
- Aanbevolen hoogte: 40 tot 60 cm boven de top van de plant*
- Reikwijdte: 110 x 110 cm (bij bovenstaande hoogte)
- Branduren: +50.000
- Gewicht: 9.1 kilogram
- Afmetingen: 71 x 37 x 7 cm
- Aantal leds: 8x 72w, 48x 3w
- PAR: 2 μmol /w


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22451141

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.