Spectrabox Xtr 900w


  • Grote foto spectrabox xtr 900w tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto spectrabox xtr 900w tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto spectrabox xtr 900w tuin en terras overige tuin en terras Grote foto spectrabox xtr 900w tuin en terras overige tuin en terras
€ 749
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 150 x 150 cm met slechts 575W verbruik

Spectrabox XTR 900W
De nieuwste serie led kweeklampen van Spectrabox is de XTR Serie. Deze serie kweeklampen is uitgerust met een aantal krachtige COB leds waardoor de lichtintensiteit sterker dan ooit te voren. De XTR serie kweeklampen zijn uitgerust met een full-spectrum lichtspectrum wat ideaal is voor kwekers die kweken zonder daglicht. Wanneer u kweekt met de Xtr kweeklampen kunt u uitgaan van een zeer uitbundige groei en bloeifase van uw planten. De kweeklampen zijn geschikt voor ieder type plant en eenvoudig te gebruiken, plug & play, stekker in het stopcontact en draaien maar.
Spectrabox XTR 900: Duurzaam, veilig & efficiënt 
De Spectrabox Xtr 900 is krachtig genoeg om een traditionele HPS kweeklamp van 1000 watt te vervangen met slechts 575 watt aan stroomverbruik. Door de krachtige COB leds kan de XTR 900 tot wel 150 x 150 centimeter belichten. De levensduur van de Spectrabox Xtr kweeklampen bedragen minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag betekend dit een minimale levensduur van 11 jaar! Nooit meer uw kweeklampen vervangen en overbodige stroomkosten verbruiken. Door te overstappen op kweken met led bespaard u meer dan 50% op uw stroomkosten, voeding en waterverbruik.
De kracht van Chip-On-Board (COB leds)
De Spectrabox Xtr is uitgerust met krachtige 72 watt COB leds en is hierdoor een van de krachtigste led kweeklampen van het moment. Door de gebruikte high-beam lenzen wordt het licht optimaal verspreid en zal uw gehele kweekruimte optimaal belicht worden. De COB leds worden actief gekoeld door een super stille ventilator wat naast minimale productie van geluid de levensduur enorm verlengd. Kort samengevat zijn de Spectrabox Xtr kweeklampen zéér krachtig, efficiënt en ideaal voor een succesvol kweekproject.
Specificaties Spectrabox XTR 900W:
- Werkelijk verbruik: 570 Watt
- Vergelijkbaar met: 900 Watt HPS
- Aanbevolen hoogte: 40 tot 60 cm boven de top van de plant*
- Reikwijdte: 120 x 120 cm (bij bovenstaande hoogte)
- Branduren: +50.000
- Gewicht: 9.6 kilogram
- Afmetingen: 54 x 54 x 7 cm
- Aantal leds: 9x 72w, 54x 3w
- PAR: 2 μmol /W


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22451147

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.