Topline terrasoverkapping met glazen dak 6,0 x 2,5 meter


€ 2399
Locatie Nuenen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Topline terrasoverkapping met glazen dak van 6,0 x 2,5 meter is gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium van maar liefst 3mm dik. Wordt geleverd op twee staanders en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en crèmewit. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit én 5 jaar fabrieksgarantie.

Deze bestelling laten monteren? Meer informatie over de montage.De Topline terrasoverkapping met glazen dak is van unieke kwaliteit. Dankzij de extra sterke goot met 3-kamerprofiel, 3mm dik aluminium en een stevige constructie is het met afstand de sterkste én meest betaalbare terrasoverkapping van Nederland.
Terrasoverkapping met glazen dak bestellen
U kunt uw eigen terrasoverkapping van 6,0 x 2,5 meter eenvoudig bestellen in slechts 6 stappen. Daarbij kunt u eerst aangeven of de terrasoverkapping op een afwijkende maat geleverd moet worden. Hierbij leveren wij de goot, het muurprofiel en de liggers op maat. Materiaal zoals klein aluminium kunt u zelf eenvoudig op maat (laten) maken tijdens de montage. De glazen dakplaten leveren wij op maat naar aanleiding van de maten die wij van u (of de monteur) ontvangen. Bij alle overige stappen kunt u het design en extra accessoires bijbestellen. Meer informatie over alle mogelijkheden.

Terrasoverkapping laten monteren

Indien u deze bestelling wil laten monteren dan kunt u dit aangeven bij het afrekenen. Wij werken met betrouwbare bouwbedrijven welke de montage uitvoeren. Zij komen bij de Topline terrasoverkapping uw bestelling eerst inmeten. De kosten rekent u na de montage af bij de monteurs zelf. Meer informatie over de montage.

U kunt de terrasoverkapping ook zelf monteren met behulp van onze montagehandleiding.


Prijs is per m2!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Nuenen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19678226

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.