Buitenverblijf Refter XL 900x400 cm - combinatie 6

sinds 2-8-2020 4:10:27

prijs: € 8449
Locatie : Numansdorp  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Genieten onder een mooi, robuust en onderhoudsarm prieel hoeft niet langer meer een droom te zijn! Dit kwalitatief hoogwaardige buitenverblijf is vervaardigd uit het zeer duurzame lariks/douglashout. De constructie wordt geleverd als bouwpakket, inclusief EPDM-dakbedekking. Het pakket wordt tevens gratis thuisbezorgd!
Het buitenverblijf is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen! Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Het buitenverblijf is voorzien van dichte wanden. Deze zijn ook aan te passen naar uw eigen wensen. De prijs is gebaseerd op enkelzijdig Zweeds rabat. Deze wanden zijn ook verkrijgbaar in dubbelzijdig Zweeds rabat of in blokhutprofielwanden. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de prijzen!
Let op! De prijs van dit buitenverblijf is gebaseerd op blanke wanden. De wanden kunnen ook in de zwart gespoten uitvoering geleverd worden.
]] Montage:
Dit buitenverblijf is als bouwpakket samengesteld. Indien gewenst kunnen wij dit professioneel voor u monteren. Vraag naar de mogelijkheden.
Levertermijn;
Levertijd bedraagt circa 6 weken.
Samenstelling:
Meerdere uitvoeringen zijn te realiseren d.m.v. toevoegen of verwijderen van wandmodules, vraag naar de mogelijkheden.
Maatwerk:
Op de website worden de standaard buitenverblijven aangeboden. Wij bieden u ook de mogelijkheid tot maatwerk zodat u het buitenverblijf geheel naar eigen wensen kunt laten produceren. 
Buitenverblijf in kleur:
Om uw buitenverblijf een andere uitstraling te geven en nog persoonlijker te maken, kunt u deze in kleur naar keuze bestellen. Dit is een unieke optie waarbij de meerprijs mede afhankelijk is van kleur en maatvoering. Prijzen zijn uiteraard vrijblijvend op te vragen.
Betaling:
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur.
Levering:
Het buitenverblijf wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.
Informatie:
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.
Laagste prijsgarantie:
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit buitenverblijf elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?
 
✔ Snelle levering
✔ Laagste prijsgarantie
✔ Eigen montageservice
✔ 7 overdekte showrooms
✔ Groot assortiment
 
Bezoek de site hieronder voor meer informatie!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Type: Blokhut of Tuinhuis


Kenmerken: Kopen in NumansdorpKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22916383 Meld aan Aanbodpagina