Blokhut/Prieel Marit 400x400 cm - Geïmpregneerd

sinds 23-7-2020 4:05:38

prijs: € 2553
Locatie : Numansdorp  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het blokhut/prieel Marit van Tuindeco heeft een afmeting van 400x400 cm. Onder dit paviljoen kunt u nog langer genieten in de tuin! U zit lekker uit de wind en blijft droog.  Kies  voor de prachtige Blokhut van Tuindeco om heerlijk van het buitenleven te kunnen genieten. Wordt  GRATIS  bij u thuisbezorgd!
]] Wind- en waterdichte hoekverbindingen
Dit blokhutprieel wordt speciaal geproduceerd met wind- en waterdichte hoekverbindingen. Dit houdt in dat de hoekverbindingen zo gefreesd worden dat deze perfect op elkaar aansluiten.
Levering
Het prieel wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.
Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur.
Montage
In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u het prieel ook zelf op kunt bouwen. Onder 'bekijk onze video's' op de home pagina kunt u ook diverse montage filmen bekijken zodat u een beter idee van de montage krijgt. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt het prieel ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!
Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.
Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit prieel elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?
 
✔ Snelle levering
✔ Laagste prijsgarantie
✔ Eigen montageservice
✔ 7 overdekte showrooms
✔ Groot assortiment
 
Bezoek de site hieronder voor meer informatie!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Type: Blokhut of Tuinhuis


Kenmerken: Kopen in NumansdorpKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22852460 Meld aan Aanbodpagina