Vacature kunstgraslegger


Grote foto vacature kunstgraslegger tuin en terras kunstgras
Locatie Den bosch  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Wil je werken aan uitdagende projecten bij een Hoveniersbedrijf in Den Bosch? Dat kan bij Gras en Groen Kunstgras!

Ben jij die hardwerkende kunstgraslegger die van aanpakken weet?
Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde, hardwerkende kunstgraslegger die in teamverband kunstgras gaat leggen door heel Nederland én België. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan waar je in de buitenlucht met je handen kunt werken?

Over ons Gras en Groen Kunstgras
Gras en Groen is een jonge, moderne en bovenal ambitieuze onderneming. In een zeer korte tijd is het hoveniersbedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en zijn wij marktleider op het gebied van kunstgras leggen in Nederland. Het streven naar het optimaliseren van de dienstverlening, klantgericht werken en inspelen op de vraag vanuit de consument liggen ten grondslag aan dit succes.

Wat ga je doen?
Als kunstgraslegger word je een echte vakman, waarbij je veelal in de buitenlucht werkzaam zal zijn. Hierbij is de voornaamste taak het leggen, lijmen en snijden van de kunstgras gazons op verschillende locaties in Nederland en België. We leggen hoofdzakelijk kunstgras aan op de particuliere markt en dit zorgt ervoor dat je direct in contact staat met de klant.

Welke bagage heb je nodig voor deze functie?
Ervaring in de bouw.
Aantoonbare relevante werkervaring.
Aanpakkersmentaliteit.
Fysiek goede conditie.
Resultaatgericht met oog voor kwaliteit.
Representatief.
Rijbewijs B.
VCA-B certificaat of je wil deze graag binnen drie maanden behalen, als je voor langere tijd bij het bedrijf blijft werken.
Flexibel ingesteld, de werktijden zijn namelijk van 06:00 tot een verschillende eindtijd. Vaak eindigt de werkdag tussen 18:00 en 20:00 Het werk is erg afhankelijk van het weer.
Teamspeler.

Wat biedt Gras en Groen Kunstgras jou?
Geen baan, maar een carrière. We bieden je een creatieve en veelzijdige baan waarbij je werkt in een hecht team. Je bent bezig met unieke en uitdagende projecten die een hoog afwerkingsniveau van je vragen. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO hoveniers), doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.
Interesse?
Mail je CV en motivatie naar pz@grasengroen.nl. Heb je vragen over deze vacature of ons bedrijf? Neem gerust contact op met Ralph van der Veen via 073-7200935
Kenmerken: Staat: Nieuw, Gevraagd in Den BoschE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22553265

Meer Kunstgras

Meer Kunstgras aangeboden in deze subrubriek.

Anderen bekeken