Viparspectra TC1200


  • Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras Grote foto viparspectra tc1200 tuin en terras overige tuin en terras
€ 789
Locatie Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Viparspectra LC1200 is het nieuwste model van Viparspectra voorzien van vele extra functies. Door de ingebouwde timer kunt u eenvoudig, door middel van een afstandsbediening, de lichtintensiteit, h

Viparspectra TC1200
De Viparspectra TC1200 is het nieuwste model van Viparspectra voorzien van vele extra functies. Door de ingebouwde timer kunt u eenvoudig, door middel van een afstandsbediening, de lichtintensiteit, het lichtspectrum en de tijdschakelaar op de lamp instellen. De TC1200 verbruikt op volledige intensiteit 530 watt aan stroom en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp met een vermogen van 1000 watt. De led kweeklamp van Viparspectra heeft een reikwijdte van 120 x 120 centimeter en is voorzien van een groei en bloeispectrum. Door over te stappen op het kweken met LED kweeklampen van de Viparspectra HC-Serie kunt u tot wel 50% aan stroomkosten besparen zonder lichtintensiteit te verliezen! De kweeklampen zijn zeer eenvoudig te gebruiken, simpelweg stekker in het stopcontact en kweken maar!
Razend populaire Viparspectra kweeklampen
De LED kweeklampen van Viparspectra zijn enorm populair onder hobbykwekers. Uniek is de prijs-kwaliteitsverhouding. Viparspectra is in vergelijking met andere merken een stuk betaalbaarder en levert een vergelijkbaar lichtvermogen. Het lichtspectrum van de Viparspectra lampen is voorzien van een 12 band full-spectrum met lichtkleuren als dieprood voor een uitbundige bloei en lichtblauw voor een krachtige ontwikkeling van jonge planten. Naast lichtkracht is het gebruikte lichtspectrum zeer belangrijk om goede resultaten te behalen. Viparspectra heeft de kracht van lichtintensiteit gecombineerd met een compleet spectrum waardoor planten zullen groeien als nooit te voren.
Dé hightech led kweeklamp
Het ontwerp van de Viparspectra TC-Serie is ontwikkeld door een team van binnen telers met oog op lichtkracht en rendement. Het streven is om een super krachtige lamp te ontwikkelen tegen minimaal verbruik. Het lichtspectrum is compleet en voorzien van een twaalf bandbreedte lichtspectrum geschikt voor zowel de groei, bloei als de kiemfase van uw planten. Met een zeer hoog PAR vermogen biedt de Viparspectra TC-Serie een krachtige kweeklamp tegen een schappelijke prijs. Het nieuwste model van Viparspectra is tevens voorzien van een apart groei en bloeispectrum. Zo kunt u, eenvoudig door middel van een schakelaar, switchen van groei naar bloeistand. Door tijdens de groeifase het groeispectrum te gebruiken zal de kweeklamp 30% minder stroom verbruiken dan wanneer deze op volledige intensiteit draait. Simpelweg duurzaam, veilig en zeer gebruiksvriendelijk!
Productspecificaties Viparspectra TC1200
-Vermogen: 530 watt
-Vervangt 1000 watt HPS
-(120stuks) High Intensity 5W Bridgelux/Epileds LED Chips
-Groei en bloeispectrum
-Reikwijdte: Groei 140x140cm
-Reikwijdte: Bloei 120x120cm
-Levensduur: 100.000 branduren
-Garantie: Twee jaar


---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604184152
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: VIPARSPECTRA
Kenmerken: Kopen in Zoetermeer

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22290750

Meer Overige Tuin en Terras

Meer Overige Tuin en Terras aangeboden in deze subrubriek.