Warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kW 50683


sinds 3-4-2021 03:09:03

  • Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
  • Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren Grote foto warmtewisselaar platenwarmtewisselaar 50 platen 285 kw 50683 tuin en terras zwembaden toebehoren
prijs: € 330,42
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

●  Warmtewisselaar B3-32-50
 ●  Max. debiet 12m³ / h
 ●  Volume per stroomdoorgang 2,50 liter

Verbindingen:

 ●  F1 & F3 1 "25,4 mm ISO-G
 ●  F2 & F4 1 "25,4 mm ISO-G

Een platenwarmtewisselaar is een vorm van warmtewisselaar. Warmtewisselaars worden ook warmtedragers genoemd. De term is toepasselijk, omdat tijdens het proces geen warmte-uitwisseling plaatsvindt, maar een warmteoverdracht van het ene medium naar het andere. De platenwarmtewisselaar bestaat uit golfvormige panelen, die op een unieke manier worden geassembleerd. Tussen de platen zijn er tussenruimten.
In deze tussenruimten stromen twee mediums uitwisselbaar: het warmte-absorberende en het warmteafvoerende medium. Het apparaat is zowel buiten als onder het medium afgedicht, wat op verschillende manieren mogelijk is. Er zijn geschroefde platenwarmtewisselaars, die een aantal voordelen hebben : ze zijn uitbreidbaar en geleiden de stroom anders.
Er zijn verschillende soorten platenwarmtewisselaars. Gesoldeerde platenwarmtewisselaars hebben de voorkeur, die worden gekenmerkt door het feit dat de verschillende platen aan elkaar worden gesoldeerd. Daardoor kunt u afstand doen van andere assemblages. Platenwarmtewisselaars werken effectief omdat ze een sterke warmteoverdracht mogelijk maken. Deze overdracht kan worden verhoogd door turbulenties in de doorstroom te genereren. Het gegolfde profiel van de platen bepaalt de turbulente doorstroom. Hoewel platenwarmtewisselaars niet groot hoeven te zijn, bieden ze een zeer effectieve prestatie en genereren ze een hoge warmtestroomdichtheid. De platenwarmtewisselaars zijn componenten met een hoge vermogensdichtheid en bieden een hoog rendement, hoewel ze een compact formaat en een laag gewicht hebben.
HRALE roestvrijstalen gesoldeerde platenwarmtewisselaars B3-12-10 bestaan ​​uit in reliëf gemaakte roestvrijstalen platen die met koper worden gesoldeerd met behulp van een vacuümtechniek. Bij het samenvoegen van de delen wordt elke tweede plaat 180 graden in het vlak geroteerd, waarbij twee afzonderlijke geroteerde stroomkamers worden gevormd, waarin de bij de warmteoverdracht betrokken media in tegenstroom worden geleid. Het reliëf van de platen produceert een zeer turbulente stroom. Dit maakt een zeer effectieve warmteoverdracht mogelijk, ook voor lage volumestromen.
voordelen:
De platenwarmtewisselaar kan flexibel worden gebruikt. Compact en kleine eenheid, lichtgewicht, hoge warmteoverdrachtprestaties door technisch verfijnde reliëfplaten, hoge bedrijfstemperaturen en druk, het roestvrijstalen materiaal zorgt voor een goede corrosieweerstand, eenvoudige montage, weinig onderhoud, gemakkelijk te onderhouden, goedkoop groot serieel apparaat, lage productinhoud.
Toepassingsgebieden:
Het wordt in de industrie gebruikt voor verwarmingstechnologie, voor koeling en zonnetechnologie.
- WKK
- airconditioners
- warmtepompen
- vloerverwarming
- thermische centrales
- warmteafvoer
- luchtverwarming
- airconditioning in gebouwen
- voedselindustrie
- koel- en airconditioningsystemen
- verwarmen van sanitair water
- warmtenetwerken
- zonne-thermische systemen
- door vorst bedreigde verwarmingssystemen
- warmteterugwinningssystemen
- waterverwarming voor zwembaden
- verwarming van regeneratieve brandstoffen
- conversie van plantaardige olie voor auto's en vrachtwagens
- systeemdeviatie voor vloerverwarming
- chemisch en farmaceutisch productieproces
- overslagstations in het s
Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24917519 Meld aan Aanbodpagina