Wood care kit Greenfix


sinds 20-1-2021 03:03:42

Grote foto wood care kit greenfix tuin en terras werktuigen
prijs: € 13,75
Locatie : Nuenen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

EEN COMPLETE VERZORGINGSSET VOOR HET REINIGEN EN VERZORGEN VAN GEOLIED HOUTEN MEUBELEN.
Wood care kit Greenfix De Wood care kit Greenfixbevat gespecialiseerde producten om uw mooie houten meubel in optimale conditie te brengen en te houden.
Inhoud Wood care set:
1x 250 ml Greenfix
1x 250 ml Woodclean (houtreiniger)
1x Poetsdoek
Greenfix 250 ml
Een verzorgingsproduct speciaal geschikt voor alle naturel geoliede houtsoorten.Frist het meubel op zonder een glanslaag achter te laten. Ook eventuele glimplekken worden verwijderd.
Geschikt voor alle (zeer) Geoliede houtsoorten.
Verwerkingsadvies van Wood care kit
Greenfix is een goed beschermende, uithardende, plantaardige meubelolie (op basis van lijnolie). Greenfix voorkomt vlekken, verbetert de slijtvastheid en beschermt hout optimaal tegen vocht en warmte. Geschikt voor alle houtsoorten met een olie- of waslaag, maar ook ideaal voor het oliën van onbewerkt (onbehandeld) hout zoals eiken, kersen, koloniaal (teak), beuken, grenen en vuren. Greenfix geeft het meubel een natuurlijke en warme uitstraling. Omdat Greenfix mede gebaseerd is op lijnolie, kleurt de onbehandelde houtsoort na een behandeling altijd iets donkerder op, vooral bij teakhout. Na verloop van tijd is het raadzaam het meubel (alvorens een nieuwe laag Greenfix aan te brengen) eerst te reinigen /ontvetten metWoodclean intensieve houtreiniger! Greenfix is ook geschikt als onderhoudsolie voor meubelen die voorzien zijn van een waslaag. Greenfix kan rechtstreeks over de waslaag worden aangebracht, maar bij voorkeur dan wel een voorbehandeling geven met Woodclean intensieve houtreiniger. Greenfix is eventueel ook geschikt als onderhoudsmiddel voor houten tuinmeubels en meubels voorzien van een laklaag. Echter geven wij bij het onderhoud van gelakte houten meubelen de voorkeur aan Elite meubelpolish of Meubelolie (speciaal geschikt voor gelakte meubelen). Verwerkingsadvies Zorg voor een schone ondergrond. Bij voorkeur het te behandelen oppervlak eerst reinigen met Woodclean intensieve houtreiniger . Greenfix dun aanbrengen op een schone droge doek en hiermee het oppervlak inwrijven. Het behandelde oppervlak circa 5 tot 10 minuten laten drogen en nog eens rustig nawrijven met een schone droge doek. Bij meubelen die nog enigszins schraal lijken de behandeling nogmaals herhalen. De behandeling circa 2 tot 3 keer per jaar herhalen. Tip! Nieuwe onbehandelde meubelen bij in gebruikname eerst voorzien van minimaal 2 tot 3 dunne lagen Greenfix (tussendoor goed laten drogen).  Vlekken     Vlekken het liefst direct verwijderen met een tissue of doekje. Blijvende vlekken trachten te verwijderen met een doekje dat bevochtigd is met Woodclean intensieve houtreiniger . Het behandelde oppervlak dan wel nabehandelen met een beetje Greenfix. Hardnekkige vlekken of kringen in het meubel trachten te verwijderen met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje (eventueel in combinatie met Woodclean). Daarna altijd weer nabehandelen met Greenfix! Extra info      Met Greenfix doordrenkte doeken of sponzen altijd luchtdicht in bijvoorbeeld een metalen houder bewaren of zeer goed met water uitspoelen. Dit vanwege het zelfontbrandinggevaar van de lijnolie die in Greenfix zit! Indien onbehandelde houtsoorten in de olie worden gezet dan wordt (gezien de lijnolie) het behandelde hout altijd iets warmer (donkerder) van kleur. Vooral bij tropisch hardhout (o.a.teak) is dit merkbaar als je die met Greenfix behandel
Kenmerken: Kopen in NuenenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24510805 Meld aan Aanbodpagina